Γουάιλντερ – Φιούρι: ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις

Η στιγμή της μεγάλης ρεβάνς έχει φτάσει!
wilder fury

Καλό το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ δεν λέω, όμως σε λίγες μέρες έρχεται μία μάχη που αναμένεται να καθηλώσει τους φίλους όλων των μαχητικών αθλημάτων. Φυσικά, όσοι είστε γνώστες καταλάβατε αμέσως ότι αναφέρομαι στη μεγάλη πυγμαχική μάχη Γουάιλντερ εναντίον Φιούρι. Όπως είναι φυσικό, έχει ήδη κυκλοφορήσει μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων από τη Novibet για την αναμέτρηση τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δες όλες τις αγορές για τη μεγάλη μάχη με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Ιστορικό

Οι δύο πυγμάχοι Deontay Wilder και Tyson Fury, αναμετρήθηκαν ξανά τον Δεκέμβριο του 2018, σε έναν επικό αγώνα ο οποίος εν τέλει έληξε ισόπαλος. Από εκείνη την μέρα όλοι οι φίλοι της πυγμαχίας περιμένουν διακαώς τη ρεβάνς κι επιτέλους η μεγάλη στιγμή έφτασε.

Στοιχημα για το νικητή

Οι πρώτες αποδόσεις για τους νικητές έχουν ήδη βγει, με τον Γουάιλντερ να είναι οριακά το φαβορί με απόδοση 1,85* έναντι 1,95* του Τάισον Φιούρι. Εννοείται όμως ότι οι αγορές δεν σταματάνε εδώ. Το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, σε μία επανάληψη της πρώτης μάχης, δίνεται στο 23,00* με τους bookmakers να πιστεύουν ότι αυτή την φορά θα έχουμε σίγουρα νικητή.

Στοίχημα για το… πώς

Τα στοιχήματα δε σταματάνε στο ποιος θα κερδίσει αλλά αφορούν και στον τρόπο που θα αναδειχθεί ο νικητής. Φαβορί προς το παρόν είναι ο αγώνας να κριθεί με τεχνικό νοκ άουτ (2,30*) ενώ από κοντά ακολουθεί και το ενδεχόμενο να έχουμε ομόφωνη απόφαση από τους κριτές (2,60*). Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο του νοκ άουτ (4,20). Αν τελικά έχουμε νικητή, σε ποιον γύρο θα τον έχουμε; Θα απολαύσουμε περισσότερους (1,90*) ή λιγότερους (1,87*) από 10,5 γύρους; Ή μήπως θα έχουμε την έκπληξη στα πρώτα 60 δευτερόλεπτα του αγώνα (81,00*).

Ό,τι κι αν γίνει στο τέλος ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι θα παρακολουθήσουμε μία τιτανομαχία, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς πυγμάχους.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

Σε ενδιαφέρει