Κύπελλο Ισπανίας: Στοίχημα και αποδόσεις για το νικητή

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι ρεβάνς των ημιτελικών της διοργάνωσης.
copa del rey

Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας και αν κάποιος δεν είχε δει τις 4 φιναλίστ και τον ρωτούσαν ποιες είναι αυτές, σίγουρα θα ανέφερε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη ή Βαλένθια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έπεφτε 100% έξω. Και αυτό γιατί το φετινό Copa del Rey αποτελεί μια τεράστια έκπληξη από μόνο του. 

Σε αυτήν τη φάση προκρίθηκαν, λοιπόν, Σοσιεδάδ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γρανάδα και Μιραντές. Σίγουρα και εδώ υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, ειδικά μετά τους πρώτους αγώνες των ημιτελικών. Πάμε να δούμε τις αποδόσεις, όπως διαμορφώνονται αυτήν τη στιγμή.

Φαβορί

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας -βάσει αποδόσεων- αποτελεί η Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι στον πρώτο ημιτελικό επικράτησαν 2-1 επί της Μιραντές και ισχυροποίησαν τη θέση τους όσον αφορά στην πρόκρισή τους αρχικά στον τελικό και κατ’ επέκταση στην επίτευξη του στόχου. Το στοίχημα στην ομάδα, έχει απόδοση  1,95* και βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Novibet

Από εκεί και πέρα, ακολουθεί η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία δίνεται σε απόδοση 2,10* για να πάρει το κύπελλο. Οι έτεροι Βάσκοι επικράτησαν 1-0 της Γρανάδας στο πρώτο ματς, αποκτώντας προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Δες όλες τις αποδόσεις για το νικητή του Copa del Rey

Αουτσάιντερ

Όπως είναι λογικό, σε αυτήν την κατηγορία βρίσκονται οι άλλες δύο ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά. Ο στοιχηματισμός τόσο στη Γρανάδα όσο και στη και Μιραντές για κατάκτηση του τροπαίουδίνει 13,00* και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όποιους κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει