Bundesliga: Οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή 2020

bundesliga ball

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η φετινή μάχη για την “σαλατιέρα” της Bundesliga. Βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και η κατάσταση για τον πρωταθλητή είναι εντελώς ρευστή. Θα καταφέρει η Μπάγερν να πάρει τον 8ο σερί τίτλο στο γερμανικό πρωτάθλημα, ή μήπως θα έχουμε αλλαγή στον θρόνο μετά από πολλά χρόνια;

Το φαβορί

Η Μπάγερν Μονάχου για ακόμα μία χρονιά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, με την απόδοσή της στη Novibet, να διαμορφώνεται στο 1,51*. Ωστόσο οι Βαυαροί προς το παρόν βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που τέτοια περίπου εποχή ήταν στην κορυφή με διαφορά ασφαλείας. Η Μπάγερν πληρώνει την φετινή της αστάθεια, χάνοντας βαθμούς σε παιχνίδια που θεωρητικά ήταν το φαβορί και είχε τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Αυτή την στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από την Μπάγερν βρίσκεται η Λειψία, η οποία όμως στις αποδόσεις βρίσκεται πιο πίσω (3,25*). Η Λειψία είναι αρκετά πιο σταθερή, ενώ μεγάλο της όπλο φέτος είναι η επίθεσή της με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τίμο Βέρνερ. Ο Γερμανός έχει σκοράρει 18 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν και δείχνει ασταμάτητος, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του στην πορεία της προς τον τίτλο.

Τσέκαρε τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή της Bundesliga με ένα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Οι υπόλοιπες ομάδες

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται η ομάδα της Γκλάντμπαχ, η οποία όμως αδικείται από τις αποδόσεις (20,00*). Σε καλύτερη μοίρα στοιχηματικά δείχνει να βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ (13,00*), η οποία ωστόσο αγωνιστικά δεν πείθει με τίποτα καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο φέτος. Η Σάλκε, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμη με την Μπάγερν, όμως η απόδοσή της  αγγίζει το 101,00*! Την ίδια απόδοση έχει και η Λεβερκούζεν, η οποία πραγματοποιεί μία αρκετά καλή χρονιά φέτος και κυνηγάει με αξιώσεις την ευρωπαϊκή έξοδο. Η Χόφενχαϊμ από την άλλη που βρίσκεται οριακά εκτος 6άδας έχει αυτή την στιγμή απόδοση 1001,00*!

Φυσικά υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους λάτρεις της μεγάλης ανατροπής. Η απόδοση της Βέρντερ Βρέμης που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού διαμορφώνεται στο 2001,00*, ενώ της Πάντερμπορν που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας φτάνει στο 5001,00*. 

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει