Ποιος θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ; Στοίχημα και αποδόσεις

Το πραγματικό Τσάμπιονς Λιγκ τώρα αρχίζει μέσω των αγώνων νοκ-άουτ και τα φαβορί αποτελούν αγγλική υπόθεση ενώ η Μπαρτσελόνα αποτελεί το αντίπαλον δέος.
champions league trophy

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ είναι παρελθόν και η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπαίνει στην πιο ενδιαφέρουσα καμπή της, δηλαδή σε αυτή των νοκ-άουτ αγώνων.

Οι καλύτερες 16 ομάδες που πήραν το εισιτήριο από τη φάση των ομίλων συνεχίζουν και πρόκειται για τις: Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Λειψία, Νάπολι, Βαλένθια, Αταλάντα και Λιόν. 

 Όλοι οι bookmakers έχουν βγάλει αποδόσεις για στοίχημα στο νικητή του Champions League. Στο σημερινό μας άρθρο παρουσιάζουμε τις αποδόσεις του Stoiximan.

Παρά το πολύ δύσκολο ζευγάρωμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, θεωρείται ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, καθώς η απόδοση για στοίχημα στην ομάδα είναι 5.00*. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καλείται να διαχειριστεί απουσίες και σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν αρχίσει από την έναρξη της σεζόν, γεγονός που θεωρητικά της έχει ήδη στοιχίσει τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, οι book θεωρούν προφανώς, πως όλο το βάρος των «πολιτών» θα πέσει πάνω στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, κρατώντας όλες τις δυναμεις για αυτή τη διοργάνωση,από τη στιγμή που στην Πρέμιερ Λιγκ, δύσκολα θα χτυπήσει τη φετινή Λίβερπουλ που έχει πάρει διαφορά και επιπλέον δεν πρόκειται να μην βρεθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος, που χαρίζει το εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δες εδώ ⇨ όλα τα μακροπρόθεσμα για το Ch L

Το δεύτερο φαβορί δεν βρίσκεται μακριά από αυτές τις τιμές, καθώς αυτό είναι η κάτοχος Λίβερπουλ σε απόδοση 5.50*. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάζει… αλλεργία στην ήττα,κάτι που φαίνεται στο πρωτάθλημα, που είναι στην πρώτη θέση, έχοντας μόλις μία ισοπαλία και όλα τα άλλα αποτελέσματα ήταν νικηφόρα. Έτσι, λοιπόν, εύλογα προσφέρεται φέτος σε τέτοια απόδοση για το repeat.

Την τριάδα συμπληρώνει η Μπαρτσελόνα me 6,00* του Ερνέστο Βαλβέρδε που τα δύο τελευταία χρόνια έχει υποστεί σοκαριστικές ανατροπές από Ρόμα και Λίβερπουλ. Το γεγονός αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αποτρεπτικά για τους παίκτες, ενώ για άλλους μπορεί να θεωρηθεί ως η στιγμή που οι Καταλανοί έχουν ωριμάσει πλήρως, ώστε να μην χάνουν δικές τους προκρίσεις, όπως στις δύο περασμένες σεζόν. Μεγάλο «όπλο» δεν είναι άλλο απ΄τον Λιονέλ Μέσι, που παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι πλέον βαδίζει τα 32 του χρόνια και έχουν προηγηθεί δύσκολες χρονιές με τραυματισμούς. 

Υπάρχουν, βέβαια, και τα μεγάλα αουτσάιντερ όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης (35.00*) που τη φετινή σεζόν κάθε άλλο παρά έχει πείσει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, προβληματίζοντας επιθετικά σε μεγάλο βαθμό, ενώ ακολουθεί  η Τσέλσι (40.00*) του Φρανκ Λάμπαρντ που είναι εξαιρετικά ασταθής

* Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

Σε ενδιαφέρει