Βραβεία Grammy 2020: Οι αποδόσεις και τα φαβορί

Βραβεία Grammy 2020: Οι αποδόσεις και τα φαβορί

Το παρακάτω άρθρο είναι παλαιότερο. Αν θέλεις να δεις τις τωρινές αποδόσεις

Μπες εδώ

Η στιγμή που όλοι οι μουσικόφιλοι περιμένουν πλησιάζει, καθώς σε λίγο καιρό θα απονεμηθούν τα μουσικά βραβεία Grammy. Όπως είναι φυσικό, μαζί με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, έχουν βγει ήδη και οι πρώτες αποδόσεις στις στοιχηματικές για τους υποψηφίους των βραβείων και αναμένονται μεγάλες μάχες σε όλες τις κατηγορίες.

Τσέκαρε όλες τις υποψηφιότητες με ένα ⇨  ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Τα περισσότερα στοιχήματα πέφτουν πάνω στην δεκαεπτάχρονη Billie Eilish που είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί φέτος για βραβείο, καθώς είναι υποψήφια στις 4 βασικές κατηγορίες (Άλμπουμ της χρονιάς, Ηχογράφηση της χρονιάς, Τραγούδι της χρονιάς, Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης). Είναι το μεγάλο φαβορί στην κατηγορία του Άλμπουμ, καθώς βρίσκεται στο 1,65, ενώ αρκετά πιο πίσω ακολουθούν οι Ariana Grande και Lizzo με την απόδοσή τους να βρίσκεται στο 4,00*.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί για την ηχογράφηση της χρονιάς, με το “Old Town Road” των Lil Nas X και Billy Ray Cyrus να είναι οριακά το φαβορί (2,15*) έναντι του “Bad Guy” (2,80) της Billie Eilish. Επίσης και στην κατηγορία για το τραγούδι της χρονιάς τα πράγματα δείχνουν ρευστά προς το παρόν, με τα “Truth Hurts” της Lizzo και το “Bad Guy” της Billie Eilish να είναι τα φαβορί στο 2,80*.

Τέλος, στην μάχη του πρωτοεμφανιζόμενου θα δούμε ξανά τα ίδια ονόματα. Μεγάλο φαβορί κι εδώ η Billie Eilish (1,65*), ενώ η Lizzo βρίσκεται ελάχιστα πιο πίσω στα προγνωστικά με απόδοση 2,30*.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει