Πρέμιερ Λιγκ: Στοίχημα στον πρώτο σκόρερ

Αν και βρισκόμαστε στην τρίτη αγωνιστική, ακόμα ο Χάρι Κέιν παραμένει το φαβορί.
premier league

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο. Απόδειξη η τελευταία σεζόν και η τιτανομαχία που ζήσαμε ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Εκτός από τη διασυλλογική μάχη, όμως, τεράστια αναμένεται να είναι και η μάχη για τον πρώτο σκόρερ της σεζόν.

Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε πριν την τρίτη αγωνιστική και ως πρώτο φαβορί θεωρείται ο Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ πληρώνει με 4,50 απόδοση για να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο και μέχρι στιγμής έχει πετύχει ήδη δύο τέρματα.

Λίγο πιο πίσω έρχεται φυσικά ο Μο Σαλάχ μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ με απόδοση 6,00. Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ έχει πετύχει 1 τέρμα και ο Γκαμπονέζος φορ της Άρσεναλ 2 γκολ και αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη.

Μετά από αυτήν την δυάδα ακολουθούν οι φορ της Σίτι Στέρλινγκ και Αγουέρο, οι οποίοι με την παραγωγικότητα των “πολιτών” έχουν αρκετές πιθανότητες να πετύχουν αυτόν τον στόχο.

Προσωπική επιλογή και αρκετά συμφέρουσα να κυνηγηθεί είναι ο Πούκι της νεοφώτιστης Νόριτς, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της περσινής Τσάμπιονσιπ και ήδη είναι πρώτος με 4 τέρματα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η απόδοση φυσικά είναι τεράστια, λόγω της αδυναμίας της Νόριτς.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει