Bundesliga: Στοίχημα και αποδόσεις

Η νέα σεζόν στην Bundesliga αρχίζει με τα δύο φαβορί να μένουν ίδια.
bund

Όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν στην Bundesliga.

Την περσινή σεζόν μπορεί όλοι να περίμεναν έναν… περίπατο της Μπάγερν Μονάχου προς τον τίτλο, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε, αφού η Ντόρτμουντ «αυτοκτόνησε» στη μάχη του πρωταθλήματος, κάνοντας ουσιαστικό δώρο το τρόπαιο στους Βαυαρούς.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και από την Παρασκευή (16/8) αρχίζει μια νέα σεζόν, που όμως τα δύο φαβορί είναι και πάλι δεδομένα. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια και απόλυτη κυρίαρχο, Μπάγερν Μονάχου, αλλά και την Ντόρτμουντ, που έχοντας βάλει γερές βάσεις από πέρυσι και με δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, θέλει να κοιτάξει την αντίπαλό της στα μάτια.

Το γεγονός ότι αυτά τα δύο είναι τα μεγάλα φαβορί πιστοποιείται και από τις αποδόσεις στο Stoiximan, καθώς οι δύο διεκδικητές ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες ομάδες.

Συγκεκριμένα, οι Βαυροί προσφέρονται μόλις στο 1,25 έχοντας μία τεράστια δυναμική, ενώ η Ντόρτμουντ είναι πιο πίσω, αλλά με απόδοση στο 4,50 είναι ξεκάθαρα ο άλλος πόλος.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, η Λειψία με νέο προπονητή προσφέρεται στο πολύ υψηλό 15,00 και ακολουθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο 35,00.

Ποιος θα σηκώσει τελικά αυτή την κούπα; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει