Θα μπουν οι ελληνικές ομάδες στους ομίλους; Στοίχημα και αποδόσεις

Κορυφώνεται η μάχη των ελληνικών ομάδων για την είσοδό τους στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Θα μπουν οι ελληνικές ομάδες στους ομίλους; Στοίχημα και αποδόσεις

Το ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα αργεί να κάνει σέντρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κορυφαίες ομάδες της χώρας δεν έχουν αρχίσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στοχεύουν στα… αστέρια του Champions League, έχοντας αρκετά δύσκολο έργο, ενώ ΑΕΚ, Ατρόμητος και Άρης θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη το Europa League.

Αρχικά, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Άγιαξ που την περσινή περίοδο βρέθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη συμμετοχή του στον τελικό του Champions League, αλλά κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ με πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό αποδεικνύεται και από τις αποδόσεις ώστε να βρεθούν οι Θεσσαλονικείς στους ομίλους, με την τιμή να φτάσει στο πολύ υψηλό 6.00.

Δύσκολο, αλλά πιο βατό είναι το έργο του Ολυμπιακού, που αντιμετωπίζει τη δευτεραθλήτρια Μπασάκ για τον τρίτο προκριματικό και κατόπιν, όπως και ο ΠΑΟΚ, θα έχει ακόμα έναν γύρο, αυτόν των play-off εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο των Τούρκων. Η προσφερόμενη απόδοση αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 3,50.

Όσο για το Europa, η ΑΕΚ έχει θεωρητικά το πιο βατό έργο (2,15), ενώ πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για Ατρόμητο (5,25) και Άρη (3,70).

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει