Champions League: Οι αποδόσεις των ελληνικών ομάδων και τα φαβορί για φέτος

Θα τα καταφέρουν φέτος οι ελληνικές ομάδες να προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης;
champions league eidiko

Ήδη βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου κι έχουν διεξαχθεί οι πρώτοι αγώνες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως είναι φυσικό, υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αφού ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ και ο δευτεραθλητής Ολυμπιακός εκπροσωπούν τη χώρα μας στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Θα καταφέρουν να προκριθούν τελικά στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης; Πάμε να δούμε τις αποδόσεις.

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Ο Άγιαξ θα είναι το μεγάλο εμπόδιο στον δρόμο του ΠΑΟΚ προς τους ομίλους του Champions League. Οι Ολλανδοί ήταν εξαιρετικοί πέρσι, κάνοντας το νταμπλ στην Ολλανδία ενώ έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League και αποκλείστηκαν από την Τότεναμ με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Ντεν Χαγκ συνεχίζει στον πάγκο του Αίαντα και όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν τις περσινές επιτυχίες τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Αν ο Δικέφαλος του Βορρά καταφέρει και αποκλείσει τον Άγιαξ, τότε στα playoffs θα αντιμετωπίσει ακόμα πιο δύσκολη ομάδα. Πάντως η πιθανότητα να βρεθεί ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League βρίσκεται σε απόδοση 6,00, ενώ το ενδεχόμενο να αποκλειστεί δείχνει πολύ πιο πιθανό στο 1,11.

Ο Ολυμπιακός και η Μπασακσεχίρ

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται στον δεύτερο προκριματικό γύρο, με αντίπαλο την Πλζεν και ήδη στο πρώτο τους παιχνίδι κόντρα στους Τσέχους οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Ακολουθεί η ρεβάνς στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και αν τελικά οι ερυθρόλευκοι προκριθούν, στον τρίτο προκριματικό γύρο θα συναντήσουν την τούρκικη Μπασακσεχίρ. Η ομάδα της Μπασακσεχίρ φιλοδοξεί να γίνει η νέα δύναμη στο ποδόσφαιρο των γειτόνων και να μπει σφήνα στις 3 μεγάλες ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Η διοίκηση έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα για την απόκτηση παικτών όπως οι Ρομπίνιο, Αρντά Τουράν, Ντεμπά Μπα και Γκαέλ Κλισί. Το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να επιστρέψουν στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, συναντάται σε απόδοση 4,00.

Το φαβορί για την κατάκτηση

Εκτός όμως από τις ελληνικές ομάδες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ομάδες που φιγουράρουν ως φαβορί για την κατάκτηση. Στην πρώτη θέση είναι η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 5,00. Ψάχνουν απεγνωσμένα μία ευρωπαϊκή διάκριση τα τελευταία χρόνια οι Πολίτες. Στη δεύτερη θέση των φαβορί βρίσκεται η ενισχυμένη Μπαρτσελόνα με την απόδοσή της να φτάνει στο 6,50, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθεί η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ με απόδοση 8,00. Στο 10,00 βρίσκονται Ρεάλ και Γιουβέντους, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκεται η Παρί του Νεϊμάρ με 12,00. Φυσικά έχουν βγει και αποδόσεις για τις ελληνικές ομάδες, με την απόδοση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού να αγγίζει το 500,00!

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει