Η μάχη για τον πρώτο σκόρερ στην Premier League

Εντυπωσιακή αναμένεται για ακόμα μία χρονιά η μάχη των γκολτζήδων στην Premier League.
prwtos skorer premier league

Η Premier League είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα συναρπαστικότερα και πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στον πλανήτη. Η περσινή σεζόν μας κράτησε καθηλωμένους μέχρι τέλους με την μάχη του τίτλου ανάμεσα στη Σίτι και τη Λίβερπουλ. Εντυπωσιακή όμως ήταν και η μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με τους Ομπαμεγιάνγκ, Μανέ και Σαλάχ να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 22 γκολ. Τι θα γίνει όμως φέτος; Ποιος θα πάρει το χρυσό παπούτσι στην Premier League;

Χάρι Κέιν, η επιστροφή

Σύμφωνα με τις αποδόσεις του Stoiximan ο Άγγλος φορ της Τότεναμ είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για φέτος. Μπορεί πέρσι να έμεινε αρκετά πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αφού σκόραρε μόλις 17 τέρματα σε σχέση με τα 22 των πρώτων, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και τους τραυματισμούς του που τον ανάγκασαν να χάσει αρκετά παιχνίδια στην περσινή σεζόν. Ο Κέιν είναι μεγάλος γκολτζής και τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Τα υπόλοιπα φαβορί

Από κοντά ακολουθεί ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ με απόδοση 6,00 και Πιερ Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ στο 7,00, ο οποίος μάλιστα δήλωσε αποφασισμένος φέτος για την πρωτιά. Ελάχιστα πιο πίσω βρίσκεται ο “φονικός” σκόρερ της Σίτι Αγκουέρο με απόδοση 8,00, ενώ ο εξαιρετικός πέρσι Μανέ βρίσκεται στο 10,00. Αρκετά πιο πίσω βρίσκεται ο έτερος Πολίτης, Ραχίμ Στέρλινγκ με την απόδοσή του να φτάνει στο 15,00.

Ο Ράσφορντ και οι προσδοκίες

Ο 21χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την έλευση του Σόλσκιερ πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε καινούριο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τεράστιες οικονομικές απολαβές. Όπως είναι φυσικό, όλοι στο Μάντσεστερ περιμένουν πολλά φέτος από εκείνον και με δεδομένη την αποχώρηση Λουκάκου, αναμένεται να είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση των Κόκκινων Διαβόλων. Πάντως, η απόδοσή του για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ βρίσκεται στο 30,00.

Η αξία του Βάρντι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Βάρντι είναι πολύ μεγάλος σκόρερ. Ο Άγγλος επιθετικός μυρίζεται το γκολ και βρίσκεται μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις με έναν μαγικό τρόπο. Μπορεί η Λέστερ πέρσι να μην τα πήγε πολύ καλά και να ξεκίνησε αρκετά άσχημα το πρωτάθλημα, όμως ο ίδιος κατάφερε να πετύχει 18 τέρματα αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο χαρισματικός σκόρερ είναι. Φέτος με τον Μπρένταν Ρότζερς στο τιμόνι, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση, το κλίμα είναι εξαιρετικό και η απόδοση του Βάρντι στο 20,00 είναι μία πολύ καλή ευκαιρία.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει