Τι θα γίνει φέτος στη La Liga; Τα στοιχήματα και οι αποδόσεις

Βρισκόμαστε στα μισά του καλοκαιριού και ήδη τα πρώτα στοιχήματα για το ισπανικό πρωτάθλημα έκαναν την εμφάνισή τους.
la liga betmasters eidika

Δεν έχουμε δει ακόμα καμία από τις μεγάλες ομάδες να δίνει κάποιο επίσημο παιχνίδι προς το παρόν. Όλοι οι σύλλογοι των βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας και ενίσχυσης ενόψει της νέας χρονιάς. Ήρθε όμως μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για να ταράξει τα νερά στο ισπανικό πρωτάθλημα και να προκαλέσει μεταβολές στις αποδόσεις. Φυσικά ο λόγος γίνεται για τον Αντουάν Γκριεζμάν και την μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα για 120 εκατομμύρια ευρώ.

Η μάχη του τίτλου

Σύμφωνα με τον Stoiximan λοιπόν, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για το ισπανικό πρωτάθλημα του χρόνου, με την απόδοσή της να πέφτει στο 1,65. Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν μετά την κάκιστη περσινή χρονιά (2,30). Οι μερένχες βέβαια ενισχύθηκαν σημαντικά το φετινό καλοκαίρι και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πολλά με τον Ζιζού στο τιμόνι. Πολύ πιο πίσω ακολουθεί η έτερη ομάδα της Μαδρίτης, η Ατλέτικο με απόδοση στο 20,00 μιας και η φυγή του Γκριεζμάν επηρεάζει κατά πολύ την δυναμική των ροχιμπλάνκος. Από εκεί και πέρα ακολουθεί το χάος, με τις ομάδες να βρίσκονται σε τριψήφιες και τετραψήφιες αποδόσεις. Η Βαλένθια και η Σεβίλλη πιο συγκεκριμένα βρίσκονται στο 100,00 ενώ οι Λεβάντε, Λεγκανές, Βαγιαδολίδ και Γρανάδα αγγίζουν την εξωφρενική απόδοση των 3000,00!

Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει 16 χρόνια στην Ισπανία από την τελευταία φορά που κάποια άλλη ομάδα πλην των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο. Συγκεκριμένα η Βαλένθια ήταν η ομάδα που το μακρινό 2003 – 2004 κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο για τελευταία φορά. Έκτοτε κυριαρχεί το δίδυμο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ με ένα πολύ μικρό διάλειμμα τη σεζόν 2013 -2014 όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ενδιαφέρον στην 4άδα

Οι τρεις αυτές ομάδες θεωρούνται το φαβορί για την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος με τις αποδόσεις του να είναι τραγικά χαμηλές. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στην 4η ομάδα που θα συμπληρώσει το καρέ. Οι Νυχτερίδες που τερμάτισαν πέρσι στην 4η θέση οριακά πάνω από Χετάφε και Σεβίλλη φέτος βρίσκονται στο 2,40. Από κοντά ακολουθούν οι Σεβιγιάνοι στο 3,30 ενώ έκπληξη αποτελεί η απόδοση της Χετάφε στο 20,00. Σύμφωνα με τις αποδόσεις ,Μπιλμπάο (7,00), Βιγιαρεάλ (10,00) και Εϊμπάρ (12,00) έχουν περισσότερες πιθανότητες για την 4η θέση από τη Χετάφε, που πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά.

Ο “πικρός” υποβιβασμός

Φυσικά τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά και στην ουρά του πρωταθλήματος, με τις ομάδες που υποβιβάζονται να παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό είναι η νεοφώτιστη ομάδα της Μαγιόρκα στο 1,75 κι από πίσω ακολουθούν οι υπόλοιπες υποψήφιες με πραγματικά μικρές διαφορές. Στο 2,35 η απόδοση της Γρανάδα, με την Βαγιαδολίδ να ακολουθεί στο 2,50 και τις Οσασούνα και Αλαβές να βρίσκονται στο 2,75 και 3,00 αντίστοιχα. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η μάχη στην ουρά είναι πολύ πιο αμφίρροπη από την μάχη της κορυφής και για ακόμα μία χρονιά θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα με κομμένη την ανάσα.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει