Επιστροφή Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη (;)

Θα κάνει επιτέλους την κίνηση η Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Βραζιλιάνου;
Επιστροφή Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη (;)

Το σίριαλ για την μεταγραφή του Νεϊμάρ δεν έχει σταματημό. Έχει μόλις 10 ημέρες που ξεκίνησε επίσημα η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και καθημερινά χύνεται άπειρο μελάνι για το μέλλον του Βραζιλιάνου επθετικού. Θα παραμείνει στο Παρίσι ή μήπως θα επιστρέψει στην Καταλονία και την Μπαρτσελόνα;

Τα στοιχήματα και οι αποδόσεις

Οι φήμες βέβαια φούντωσαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν οι διοικούντες της Παρί δήλωσαν πως επικοινώνησαν με την Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμοι να πουλήσουν τον παίκτη, αρκεί να γίνει η κατάλληλη προσφορά. Στο Stoiximan πάντως το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος άσος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη βρίσκεται στο 1,75. Από κοντά βέβαια βρίσκεται το ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος Παρισιού στο 1,95. Υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές, όμως τα σενάριά τους είναι κάπως ακραία. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 25,00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 50,00 και η Μάντστεστερ Σίτι με 75,00.

Με δεδομένο όμως ότι για τον Νεϊμάρ δαπανήθηκαν 222 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μετακομίσει στο Παρίσι, προκύπτει ακόμα μία ειδική αγορά. Θα καταφέρει κάποια ομάδα να ξεπεράσει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο το συγκεκριμένο ποσό; Μιλώντας βέβαια για τον Βραζιλιάνο υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο αφού δύσκολα η Παρί θα τον δώσει για λιγότερα. Επομένως η απόδοση του 4,20 για να καταρριφθεί το συγκεκριμένο ρεκόρ είναι μία πολύ δελεαστική αγορά.

Οι εξελίξεις

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο δήλωσε πως η ομάδα δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη, αν όμως έρθει η κατάλληλη προσφορά μπορούν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Μιλάμε για τεράστια χρηματικά ποσά, οπότε όπως είναι φυσιολογικό, τέτοια deal δεν γίνονται μέσα σε μία μέρα και χρειάζεται χρόνος για να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες. Προς το παρόν πάντως, πέρα από το ενδιαφέρον των μπλαουγκράνα, δεν φαίνεται καμία άλλη ομάδα να ενδιαφέρεται για τον Νεϊμάρ.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει