Πόσα γκολ θα βάλουν Βαλμπουενά, Ιντέγε και Βέλλιος; (Στοίχημα και αποδόσεις)

Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Super League, οπότε αρχίσουμε και μπαίνουμε για τα καλά σε κλίμα του νέου πρωταθλήματος.
Πόσα γκολ θα βάλουν Βαλμπουενά, Ιντέγε και Βέλλιος; (Στοίχημα και αποδόσεις)

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υφίστανται ακόμα, αλλά αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε κλίμα Super League.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, πολλές ομάδες είναι ήδη στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και φυσικά οι μεταγραφές συνεχίζονται, με αυτές των μεσοεπιθετικών να είναι οι πιο… εμπορικές.

Τρία από τα πιο «δυνατά» ονόματα που θα αγωνίζονται στην ερχόμενη Super League είναι οι Μπράουν Ιντέγε, Ματιέ Βαλμπουενά και ο Έλληνας, Απόστολος Βέλλιος, που επέστρεψε από την περιπλάνησή του στο εξωτερικό.

Για αυτό τον λόγο έχουν ήδη βγει αποδόσεις για ειδικά που αφορούν ειδικά αυτούς τους τρεις ποδοσφαιριστές, που έχουν να κάνουν με τον αριθμό των γκολ που μπορούν να σκοράρουν στο νέο πρωτάθλημα.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, προσφέρεται στο line των 8,5 γκολ, όπως συμβαίνει και με τον διάδοχο του Ευθύμη Κουλούρη στον Άτρομητο, Απόστολο Βέλλιο, αλλά βάσει της απόδοσης θεωρείται πιο δύσκολο για τον διεθνή φορ να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό τερμάτων.

Σε ό,τι αφορά τον Ματιέ Βαλμπουενά, προσφέρονται περισσότερες επιλογές, διότι εκτός από γκολ, υπάρχει και ειδικό στοίχημα για τις ασίστ που μπορεί να προσφέρει.

Σε ενδιαφέρει