Copa America: Ποια είναι τα φαβορί για τον τελικό;

Την Παρασκευή ξεκινάνε τα προημιτελικά του Copa America με δυνατές αναμετρήσεις. Ποιος όμως θα καταφέρει να φτάσει μέχρι την πηγή;
copa america

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων στο Copa America και πλέον οδεύουμε προς την τελική ευθεία της διοργάνωσης. Βρισκόμαστε πλέον στην προημιτελική φάση, τα ζευγάρια έχουν σχηματιστεί και έχουν αρχίσει ήδη οι προβλέψεις για τις ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Η αλήθεια είναι πως η φετινή διοργάνωση φαίνεται ιδιαίτερα αμφίρροπη και δεν αποκλείεται να δούμε διάφορες εκπλήξεις μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό.

Τα ζευγάρια

Τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί στην προημιτελική φάση είναι τα εξής:
Βραζιλία – Παραγουάη
Βενεζουέλα – Αργεντινή
Κολομβία – Χιλή
Ουρουγουάη Περού

Τα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό

Η Βραζιλία θεωρείται το μεγάλο φαβορί τόσο να φτάσει στον τελικό (1,50), όσο και να κατακτήσει το φετινό κύπελλο. Οι Βραζιλιάνοι είναι οι φετινοί οικοδεσπότες, επομένως εκτός από το πολύ δυνατό και ποιοτικό ρόστερ, έχουν κι έξτρα κίνητρο αφού όλα τους τα παιχνίδια τα δίνουν στην ουσία στην έδρα τους με τον κόσμο να τους στηρίζει και να τους δίνει ώθηση. Ξεκίνησε θετικά, δεν εντυπωσίασε και ήρθε η ισοπαλία με τη Βενεζουέλα για να αρχίσουν οι γκρίνιες και οι προβληματισμοί. Τότε ακολούθησε το εντυπωσιακό 0-5 επί του Περού στο οποίο οι Βραζιλιάνοι ήταν εξαιρετικοί και πλέον συνεχίζουν με ανεβασμένη ψυχολογία στη διοργάνωση.

Από κοντά ακολουθεί η Ουρουγουάη (2,25) του Έντισον Καβάνι. Οι Ουρουγουανοί διαθέτουν πολύ ποιοτικό ρόστερ, ενώ είναι μία από τις πιο ουσιαστικές ομάδες της διοργάνωσης. Είναι σοβαροί, μετρημένοι και μπορούν να κοντράρουν στα ίσια κάθε αντίπαλο.

Στο 3,00 βρίσκεται η απόδοση της Κολομβίας για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Οι Κολομβιανοί τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό τους, πάνω από τους Αργεντίνους και δικαιολογημένα θεωρούνται μία από τις πολύ καλές ομάδες στον θεσμό. Τα μέχρι τώρα δείγματά τους είναι ιδιαίτερα θετικά, οπότε πιστεύω πως μπορούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Χιλής και να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Οριακά πιο πίσω βρίσκεται η Αργεντινή (3,25), η οποία όμως εξακολουθεί να μην πείθει κανέναν με τις εμφανίσεις της. Σίγουρα το ρόστερ της είναι πολύπειρο και υπερταλαντούχο, όμως στο χορτάρι δείχνει να δυσκολεύεται πάρα πολύ να παρουσιάσει κάτι θετικό. Η γκρίνια είναι μεγάλη τόσο από τον κόσμο όσο και από τα media και αυτό κάνει το έργο των Αργεντίνων ακόμα πιο δύσκολο. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν την σκληροτράχηλη Βενεζουέλα, η οποία μπορεί να μην θεωρείται το μεγάλο όνομα, όμως απέδειξε στον όμιλο πως είναι ιδιαίτερα δυνατή και μπορεί να περιορίσει ασφυκτικά τον αντίπαλό της.

Οι υπόλοιποι

Στο 5,00 βρίσκεται η απόδοση της Χιλής, η οποία κοντράρεται με τη φορμαρισμένη Κολομβία στα προημιτελικά. Οι Κολομβιανοί τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι στον όμιλό τους, επομένως έρχονται με φουλ ψυχολογία γεγονός που τους δίνει το προβάδισμα. Ακολουθεί το Περού (8,50) που έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στην Ουρουγουάη. Ο Γκερέρο και η παρέα του τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Βραζιλιάνους και το παιχνίδι με την Ουρουγουάη δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ευκολότερο. Αρκετά πιο πίσω στο 15,00 βρίσκεται η Βενεζουέλα, ενώ τον χορό κλείνει η Παραγουάη (20,00).

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει