Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Πολ Πογκμπά;

paul pogba epomenh omada

Κυκλοφορούν έντονα τον τελευταίο μήνα διάφορες φήμες σχετικά με το μέλλον του Πολ Πογκμπά και για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Γάλλου μέσου σε άλλη ομάδα. Σε όλες αυτές τις φήμες, ήρθαν να προστεθούν οι δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, οι οποίες έριξαν λάδι στη φωτιά και πυροδότησαν ακόμα πιο έντονες συζητήσεις.

Πριν από 3 καλοκαίρια ο Γάλλος μέσος αποφάσισε να αφήσει πίσω του το Τορίνο και τη Γιουβέντους και να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και την ομάδα με την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Η φετινή σεζόν ήταν πολύ καλή για τον Γάλλο, αφού παρά το προβληματικό ξεκίνημα της ομάδας και τις γκρίνιες, με τον Σόλσκιερ στο τιμόνι της ομάδας ο Πογκμπά έδειχνε αναγεννημένος και πέτυχε 16 τέρματα κι έδωσε 11 ασίστ σε 47 συμμετοχές. Η σχέση του ωστόσο με τους φίλους της Γιουνάιτεντ δεν αποκαταστάθηκε, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν είχαμε έντονες αποδοκιμασίες και γαλλικά εκατέρωθεν.

Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της διαμηνύει πως ο Πογκμπά δεν είναι για πώληση, ενημερώνοντας μάλιστα και τον μάνατζερ του παίχτη, Μίνο Ραϊόλα, για τις προθέσεις της. Παρ’ όλα αυτά ο Πογκμπά δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει εύκολα και συνεχίζει να δηλώνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί πως ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα από τον τεχνικό της ομάδα Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός, χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν, έχοντας μπόλικο μπάτζετ διαθέσιμο και φαίνεται πως ψάχνει άτομα να ανανεώσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του. Εξάλλου ο Ζιντάν γνωρίζει καλά τον Πογκμπά και θέλει να τον ντύσει στα λευκά. Μαζί με τον Αζάρ που ήρθε επίσης φέτος το καλοκαίρι, αναμένεται το κέντρο των μερένχες να είναι… “φωτιά”.

Το γνώριμο Τορίνο και ο Σάρι

Κάπου εδώ όμως μπαίνουν στην εξίσωση η Γιουβέντους και ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα του Τορίνο και ο Πογκμπά φαίνεται να βλέπει με πολύ θετικό μάτι την επιστροφή του στην Ιταλία. Μην ξεχνάμε πως όλος ο κόσμος τον έμαθε από τις εμφανίσεις του στη Γιουβέντους, πριν επιστρέψει για τη δεύτερη θητεία του στο Μάντσεστερ. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους με κάθε τρόπο, αφού πλέον ο μεγάλος τους στόχος είναι ένας ευρωπαϊκός τίτλος. Μετά τον ερχομό του Ρονάλντο το περσινό καλοκαίρι, θέλουν να ενισχύσουν περεταίρω την ομάδα για να μπορέσουν να διεκδικήσουν στα ίσια το Champions League της ερχόμενης σεζόν.

Η αλήθεια πάντως είναι πως δεν έχουν ανακοινωθεί, τιμές και ποσά αφού όπως προανέφερα η Γιουνάιτεντ δεν σκέφτεται να τον δώσει. Δεδομένου όμως ότι ο Πογκμπά είναι εκρηκτικός χαρακτήρας και όταν δεν γίνεται το δικό του επικρατεί γκρίνια, εν τέλει πιστεύω πως αν δοθεί ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, τελικά θα τον παραχωρήσει. Η Ρεάλ είναι το όνειρο πολλών παικτών, όμως πιστεύω πως ο Πογκμπά θα προτιμήσει το Τορίνο, ένα μέρος γνώριμο, στο οποίο έκανε όνομα και στο οποίο όλοι διψούν για διακρίσεις.

Σε ενδιαφέρει