Eθνική Ελλάδας: Μετά τον Άγγελο, ποιος; (Στοίχημα και αποδόσεις)

Φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής δίνεται ο Τραϊανός Δέλλας.
dellas

Το “μπάχαλο” που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Ελλάδας τόσο με την αγωνιστική της εικόνα, όσο και με την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό είναι λογικό πως έχει φέρει τον  Άγγελο Αναστασιάδη μιαν ανάσα πριν την έξοδο.

Οι δηλώσεις του αρχηγού Σωκράτη Παπασταθόπουλου… κάρφωσαν άσχημα τον Έλληνα τεχνικό, ξεκαθαρίζοντας πως με εκείνον στον πάγκο ο στόπερ της Άρσεναλ δεν έχει θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Την άποψή του συμμερίστηκε και ο Μανωλάς και πλέον όλα οδηγούν στη λύση της απομάκρυνσης του έμπειρου προπονητή για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ωραία όλα αυτά, όμως ποιος θα αναλάβει το… καράβι σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή;

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων δίνουν τα δύο πρώτα φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας. Αυτοί είναι ο Τραϊανός Δέλλας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι οποίοι για την ώρα βρίσκονται χωρίς ομάδα. Και οι δύο έχουν άριστη γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ χαίρουν τον σεβασμό όλων των διεθνών παικτών.

Βέβαια, εκτός από αυτούς τους δύο ακούγεται και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ. Ένας ξένος προπονητής που όμως και αυτός με τη σειρά του γνωρίζει άριστα την ελληνική νοοτροπία.

Το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό, ενώ και η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού ίσως παίξει και αυτή το ρόλο της σε αυτό το θέμα. Οικονομικά περιθώρια δεν υπάρχουν πολλά και οι υποψήφιοι για τον ελληνικό πάγκο θα πρέπει να είναι μέσα στις δυνατότητες της ελληνικής ομοσπονδίας. Το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας κόντρα στη Φιλανδία και πρόκειται για παιχνίδι που έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα “τελικού”.

Σε ενδιαφέρει