Gold Cup: Φαβορί και αποδόσεις

Εκτός από το Copa America, στη σέντρα και το λιγότερο προβεβλημένο, αλλά πολύ ενδιαφέρον Gold Cup.
Gold Cup: Φαβορί και αποδόσεις

Δικαιολογημένα η διοργάνωση του Copa America είναι αυτή που κεντρίζει το απόλυτο ενδιαφέρον, ειδικότερα αυτή την περίοδο που η δράση είναι περιορισμένη και πολύ συγκεκριμένη. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο παίζεται παντού, σε κάθε μέρος της γης.

Στο πλαίσιο αυτό, το δικό του κοινό αποκτά και το Gold Cup, που αφορά ομάδες της Κεντρικής και της Βόρειας Αμερικής. Ναι μεν, δεν είναι τόσο δημοφιλές ή διαφημισμένο όπως το Copa America που διεξάγεται την ίδια χρονική περίοδο, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα έλεγε κανείς με αυξανόμενη τάση και το Gold Cup.

Από τις ομάδες που ξεχωρίζουν, οι πιο γνωστές είναι το Μεξικό, οι ΗΠΑ, η Κόστα Ρίκα, η Τζαμάικα, αλλά δεν λείπουν κι άλλες σαφώς μικρότερες δυνάμεις, όπως η Ονδούρα, ο Καναδάς το Τρίνινταν & Τομπάγκο, η Κούβα κλπ.

Έχουν διεξαχθεί συνολικά 14 διοργανώσεις, οι οποίες έχουν κατακτηθεί από μόλις τρεις ομάδες: Μεξικό, ΗΠΑ και Καναδά.

Τα φαβορί για τον φετινό τίτλο είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης ιστορικά.

Το Μεξικό που έχει 7 κούπες, με τελευταία το 2015, είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 φαβορί σε απόδοση 2,25, δείγμα ότι και η εξαιρετική πορεία που είχε πραγματοποιήσει στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο που συνδυάστηκε και με πανέμορφο ποδόσφαιρο, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα.

Δεύτερο φαβορί στη σειρά είναι οι ΗΠΑ, έχοντας 6 κατακτήσεις και κατεβαίνοντας στο τουρνουά ως η κάτοχος του τροπαίου. Παρ’ όλα αυτά, είναι πίσω στις εκτιμήσεις, πίσω από το Μεξικό, καθώς προσφέρεται σε απόδοση 2,40.

Οι άλλες ομάδες προσφέρονται σε πολύ υψηλότερες αποδόσεις, δείγμα και της διαφοράς δυναμικότητας, από τα δύο πρώτα… άλογα της κούρσας για την κατάκτηση του τίτλου. Συγκεκριμένα, η Κόστα Ρίκα προσφέρεται σε απόδοση 6,75, ενώ ακόμα πιο πίσω βρίσκει κανείς, ομάδες όπως η Τζαμάικα (12,50), ο Παναμάς (14,00) και Ονδούρα (22,00).

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει