Serie A: Ronaldo vs Piatek

Το next best thing του ιταλικού πρωταθλήματος είναι ο Πολωνός, Κριστόφ Πιάτεκ. Όμως, αντίπαλός του στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος είναι το... σκιάχτρο, Κριστιάνο Ρονάλντο.
ronaldo juventus

Εντυπωσιακός είναι ο Κριστόφ Πιάτεκ, ειδικά από τότε που εντάχθηκε στην “οικογένεια” της Μίλαν. Ο Πολωνός έχει μέχρι στιγμής 17 γκολ, με τις φανέλες των Τζένοα και Μίλαν, ενώ πραγματικά δείχνει ασταμάτητος. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού σκόραρε εύκολα ακόμη και στη Τζένοα, πως να μην το κάνει με τους παικταράδες της Μίλαν να τον τροφοδοτούν. Τη δεδομένη στιγμή είναι δεύτερος σκόρερ στην Serie A.

Πρώτος σκόρερ είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με το γκολ, περισσότερο από κάθε άλλον την τελευταία 20ετία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε την υγειά του στη Γιουβέντους και παρότι ξεκίνησε μέτρια, έχει φτάσει τα 19 τέρματα.

Οι μόνοι δύο που τους απειλούν, είναι οι Κουαλιαρέλα και Σαπάτα, των Σαμπντόρια και Αταλάντα αντίστοιχα. Και οι δύο τους έχουν βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, 16 φορές.

Όσον αφορά τις αποδόσεις*, ο Κριστιάνο είναι το απόλυτο φαβορί για τη θέση του πρώτου σκόρερ, με 1,20 και ακολουθεί ο Πιάτεκ με 6,00. Μιλάμε για ξεκάθαρη αδικία σε βάρος του Πολωνού, αφού η διαφορά των δύο γκολ δεν είναι και τόσο μεγάλη, ώστε να υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση στις αποδόσεις. Επί 12,00 πληρώνει ο Σαπάτα και επί 18,00 ο Κουαλιαρέλα.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει