Σούπερ Λίγκα: Νικητής χωρίς ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και είναι φυσικό να υπάρχουν στοιχήματα για νικητή της Σούπερ Λίγκας, όσον αφορά τη δεύτερη θέση.
aek olympiakos

Ο ΠΑΟΚ προηγείται με οκτώ πόντους του δεύτερου Ολυμπιακού στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, με 13 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος. Λογικό είναι να θεωρείται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτησή του. 

Πέρα όμως από τη “μάχη” για τον τίτλο, ο οποίος φαίνεται να έχει κριθεί λίγο – πολύ, υπάρχει και αυτή για τη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Και τη διεκδικούν με αξιώσεις, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός προηγείται με έξι πόντους της “ένωσης” και να θυμίσουμε πως θα την υποδεχτεί και στο Καραϊσκάκης σε καμιά 20αριά μέρες. Σούπερ φαβορί είναι η ομάδα του Πειραιά για να τερματίσει δεύτερη (η καλύτερα, πρώτη αν αφαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ), με απόδοση 1,12.

Η ΑΕΚ παίζεται με 6,50, αλλά θα πρέπει να θυμίσουμε πως έχει πάει στο CAS για την αφαίρεση των τριών βαθμών που της έχει επιβληθεί και αν κερδίσει τη δίκη, τότε θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους “ερυθρόλευκους”.

Με 150,00 παίζεται ο Ατρόμητος και με 200,00 ο Παναθηναϊκός.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει