Premier League: Λίβερπουλ ή Σίτι;

Οι δυο τους θα παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
liverpool city

Την μεγαλύτερη κόντρα τίτλου των τελευταίων ετών, θα παρακολουθήσουμε φέτος στην Αγγλία. Και αυτό όχι τόσο λόγω της μικρής διαφοράς στη βαθμολογία της Premier League, αλλά γιατί υπάρχει το εξής περίεργο: Όποιος από τους δύο και να το πάρει, κανείς δεν θα μπορεί να πει οτι δεν είναι δίκαιο.

Φοβερές ομάδες και οι δύο. Από τη μία η Λίβερπουλ, η οποία από πέρσι έδειξε πως θα κάνει μεγάλα πράγματα με τον Κλόπ. Αυτή η μαγική τριάδα μπροστά είναι όλα τα λεφτά. Κανείς στο πρωτάθλημα δεν έχει Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο. Μεγάλο κίνητρο φυσικά το πρωτάθλημα, καθώς έχει να το πάρει 30 χρόνια. Πάααρα πολλά χρόνια για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως οι “κόκκινοι του Μέρσεϊσάιντ”.

Από την άλλη, η Σίτι του Γκουαρντιόλα, η οποία παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και φέτος, δεν θέλει να επιτρέψει σε καμία ομάδα να της αμφισβητήσει τα πρωτεία. Και στο ματς με τη Λίβερπουλ στο Έτιχαντ, έδειξε πως έχει τα φόντα να καλύψει τη βαθμολογική διαφορά και να κόψει πρώτη το νίμα.

Οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν συνεχώς, ανάλογα με τα αποτελέσματα και αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ προσφέρεται ως φαβορί με 1,75. Η Σίτι παίζεται με 2,20, ενώ στη συνέχεια υπάρχει το χάος, με την Τότεναμ στο 20,00, την Τσέλσι στο 120,00 και τη Γιουνάιτεντ στο 250,00.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει