Κύπελλο Ελλάδας: Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;

Στο προσκήνιο επανέρχεται ο θεσμός του Κυπέλλου με τα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας να βρίσκονται ακόμα σε υψηλές αποδόσεις.
Cup

Η δράση στην Ελλάδα δεν σταματά και απλά για πολύ λίγο η Σούπερ Λιγκ θα περάσει σε δεύτερο πλάνο, αφού από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στη φάση των ομίλων, τα φαβορί δεν διαφέρουν συγκριτικά με τις πρώτες μέρες του πρωταθλήματος, αφού τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν τον πρώτο λόγο και για αυτή την κούπα.

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ σύμφωνα με τις τιμές που κυκλοφορούν έχουν απολύτως φυσιολογικά τον πρώτο λόγο, αφού και τις καλύτερες ομάδες διαθέτουν, αλλά και τα πιο πλούσια ρόστερ.

Βέβαια, υπάρχουν και οι πιο… extreme επιλογές σε ομάδες για όσους επιζητούν τις πιο υψηλές αποδόσεις, αφού ούτως ή άλλως το Κύπελλο Ελλάδας έχει χαρίσει και στο πρόσφατο παρελθόν, αφορμές ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο θεσμός των εκπλήξεων.

Ο Παναθηναϊκός που δείχνει ότι τελικά το επίπεδό του είναι πολύ παραπάνω από απλά αξιοπρεπές και οι παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού, έχοντας στο ενεργητικό τους τελικούς, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης έχουν τις δικές τους πιθανότητες, όπως φυσικά και ο Άρης που είναι πάλι δυνατός.

Σε ενδιαφέρει