Καλάθης Vs Σπανούλη: Τι θα κάνουν στη φετινή Ευρωλίγκα;

Τα ρόστερ της Ευρωλίγκα έχουν πλέον διαμορφωθεί, οι ομάδες είναι σε περίοδο μονταρίσματος, αλλά τα ειδικά στοιχήματα για τις αποδόσεις των ηγετών των δύο «αιωνίων» έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
SPANOYLIS KALATHIS

Ένας μήνας έχει απομείνει μέχρι την έναρξη της Ευρωλίγκα και οι ομάδες, αυτές τουλάχιστον του κορυφαίου επιπέδου, έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους, έχοντας αποκτήσει ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε και ήταν εφικτό να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Σε αυτό το επίπεδο είναι δεδομένο ότι ανήκουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς αποτελούν τις πλέον διαχρονικές αξίες του θεσμού και αμφότεροι αναζητούν την επιστροφή τους στα Final Four, κάτι που ειδικά για τους «πράσινους» λείπει από το 2012.

Παρά τις όποιες αλλαγές στα ρόστερ των δύο ομάδων, πολύ περισσότερο σε αυτό του Ολυμπιακού που αντικατέστησε και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο με τον Ντέιβιντ Μπλατ, οι ηγέτης των δύο «αιωνίων» παραμένουν ίδιοι, με τον Νικ Καλάθη να παραμένει στην ομάδα, παρά το μίνι σίριαλ που δημιουργήθηκε και φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη να αποτελεί μια… ιστορία από μόνος του.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι αποδόσεις και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τους δύο κορυφαίους γκαρντ στην Ευρώπη, αναφορικά με τις ατομικές τους αποδόσεις στη φετινή διοργάνωση.

Σε ό,τι αφορά τον αρχηγό του Ολυμπιακού, το line που προσφέρεται στη Novibet για τον μέσο όρο πόντων του στην κανονική διάρκεια της σεζόν είναι στους 12 με την απόδοση να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό να προσφέρεται στο 1.80. Την περσινή σεζόν, ο Σπανούλης είχε ακριβώς 14 πόντους μέσο όρο (δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ με μονοψήφιο αριθμό μία σεζόν) ενώ αξίζει να σημειωθεί και μια πολύ σημαντική παράμετρος που αφορά τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Με τον Ισπανό γκαρντ να ολοκληρώνει την καριέρα του, θέλει ακόμα 417 πόντους για να ξεπεράσει τον θρύλο της Μπαρτσελόνα ως κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών και ενδεχομένως αυτό να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του, ώστε να πάρει και αυτή την 1η θέση έπειτα από αυτή του κορυφαίου πασέρ.

Ωστόσο, τα ειδικά στοιχήματα για τον «Kill Bill» δεν σταματούν μόνο στους πόντους, αφού ανάλογες προσφορές υπάρχουν και για τις ασίστ, με το line να βρίσκεται στις 5,1 ανά παιχνίδι, στα τρίποντα (Over 36,5 στη σεζόν σε απόδοση 1.87), στο να κερδίσει πάνω από 5 ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι με την απόδοση να βρίσκεται στο 7.50(!), αλλά και να σκοράρει πάνω από 25 πόντους σε ένα παιχνίδι σε απόδοση 4.00.

Περισσότερες είναι οι επιλογές που προσφέρονται στη Novibet για τον Νικ Καλάθη, που πλέον αγωνίζεται και ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη. Ο κορυφαίος πασέρ της Ευρώπης της περσινής και με διαφορά από τον δεύτερο, προσφέρεται σε απόδοση 1.87 να ξεπεράσει τις 7,5 ασίστ τη φετινή σεζόν, ενώ το line στους πόντους είναι στους 13,7. Ο διεθνής γκαρντ προσφέρεται σε ειδικά στοιχήματα και σε ό, τι αφορά τα ριμπάουντ (3,8 ανά αγώνα), αλλά και στα συνολικά τρίποντα της φετινής σεζόν με την πιθανότητα να ξεπεράσει τα 30,5 στη regular season να προσφέρεται στο 1.87.

Τέλος, ειδικά στοιχήματα προσφέρεται για μεμονωμένες αποδόσεις για πόντους, με την πιθανότητα να ξεπεράσει τους 31 σε ένα ματς να προσφέρεται στο 6.90, να κλέψει περισσότερες από 6 φορές την μπάλα σε ένα ματς σε απόδοση 8.40, ενώ να μοιράσει περισσότερες από 14 ασίστ σε ένα παιχνίδι βρίσκεται μόλις στο 1.60.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει