Ανατροπή στο Game of Thrones: Βασιλιάς ο Μπραν Σταρκ;

Ο Μπραν Σταρκ ή αλλιώς το κοράκι με τα χίλια μάτια, είναι ο επικρατέστερος για να καθίσει στη θέση του βασιλιά, σύμφωνα με τις αποδόσεις.
Ανατροπή στο Game of Thrones: Βασιλιάς ο Μπραν Σταρκ;

Μεγάλη ανατροπή στις αποδόσεις για τον τελικό βασιλιά του Game Of Thrones. Από τότε που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, εναλάσσονταν στη θέση του φαβορί οι Νταϊνέρις Ταργκέριεν και ο Τζον Σνόου. Όμως, πλέον πρώτος και με διαφορά στις περισσότερες εταιρίες είναι ο Μπράντον Σταρκ, οποίος πλέον λέγεται “κοράκι με τα χίλια μάτια”.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις ερωτικές περιπτύξεις του Τζον Σνόου με την Νταϊνίρις, αλλά και την αποκάλυψη πως ο Τζον Σνόου είναι στην πραγματικότητα Ταργκέριεν, όλοι περίμεναν μια ανατροπή, καθώς έτσι μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη σειρά.

Εκτός από αυτούς τους τρεις πολλοί ακόμη ερίζουν για τη θέση στον σιδερένιο θρόνο, με τους “Βασιλιά της Νύχτας”, Σέρσι Λάνιστερ και Τίριον Λάνιστερ να είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις.

Για να δούμε τελικά, αν θα γίνουν πράξη αυτά που υποπτεύονται οι στοιχηματικές εταιρίες και αν τελικά οι αποδόσεις είναι σωστές.

Σε ενδιαφέρει