Μουντιάλ: Βγήκαν οι αποδόσεις για τα ματς των 16

Τα ζευγάρια των προκριματικών του Μουντιάλ είναι ήδη γνωστά. Βγήκαν και οι αποδόσεις...
argentina france

Βγήκαν οι αποδόσεις για τα έξι πρώτα ματς της φάσης των δεκαέξι του Μουντιάλ, συμπεριλαμβανομένου και του τεράστιου ματς, Γαλλία – Αργεντινή. Χωρίς Γερμανία μέσα βέβαια, μετά τον αποκλεισμό-σοκ της “νασιονάλμανσάφτ”. Τα άλλα πέντε είναι τα Ουρουγουάη – Πορτογαλία, Ισπανία – Ρωσία και Κροατία – Δανία, Βραζιλία – Μεξικό και Σουηδία – Ελβετία.

30/6 Γαλλία – Αργεντινή: Φαβορί η Γαλλία, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της στο Μουντιάλ ως τώρα. Πάντως, όπου χρειάστηκε κέρδισε και προκρίθηκε εύκολα από τον όμιλο. Η Αργεντινή έφτασε μια ανάσα από τον αποκλεισμό και τώρα κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει.

30/6 Ουρουγουάη – Πορτογαλία: Η απόλυτη ισορροπία. Οι αποδόσεις δίνουν σχεδόν την ίδια απόδοση σε άσο και διπλό, ενώ χαμηλά σχετικά είναι και το Χ. Σωστό φυσικά, αφού οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

1/7 Ισπανία – Ρωσία: Ξεκάθαρο φαβορί η Ισπανία. Κι ας προκρίθηκε πολύ δύσκολα, από ένα σχετικά βατό όμιλο. Αντίπαλος η Ρωσία, που έχει δείξει δύο πρόσωπα. Το καλό στις δύο πρώτες αγωνιστικές και το κακό στο ματς με την Ουρουγουάη. Ποιος θα προχωρήσει, η καλύτερη ομάδα ή μήπως η δύναμη της έδρας;

1/7 Κροατία – Δανία: Δεν θα μπορούσε το φαβορί να ήταν άλλο από την Κροατία. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης ως τώρα. Όμως, η Δανία είναι πολύ έμπειρη και διαθέτει ρόστερ υψηλών προδιαγραφών.

2/7 Βραζιλία – Μεξικό: Το απόλυτο φαβορί η Βραζιλία. Όμως, με αυτά που είδαμε στην πρώτη φάση, είναι σαφές πως ούτε η “σελεσάο” αποτελεί ομάδα φόβητρο, ούτε το Μεξικό είναι καμιά ομαδούλα της σειράς. Οι αποδόσεις μάλλον αδικούν του κεντροαμερικανούς.

2/7 Βέλγιο – Ιαπωνία: Ουσιαστικά μοιάζει πολλά με λίγα, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Όμως, το Βέλγιο την έχει πατήσει πολλές φορές σε νοκ άουτ αγώνες με κατώτερους αντιπάλους και οι “καμικάζι” δεν το βάζουν ποτέ κάτω.

3/7 Σουηδία – Ελβετία: Οι Σουηδοί έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και πέταξαν εκτός τη Γερμανία, παρότι ήταν και η μοναδική ομάδα που κέρδισαν οι Σκανδιναβοί. Θα καταφέρουν όμως να κερδίσουν μία από τις πιο σκληρές ομάδες στον κόσμο; Οι Ελβετοί έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα. Οριακό φαβορί οι τυπικά φιλοξενούμενοι.

3/7 Κολομβία – Αγγλία: Οι Άγγλοι έκαναν έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά πέφτουν πάνω στην Κολομβία, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Οι αποδόσεις δίνουν ως φαβορί την Αγγλία, αλλά όχι τόσο ξεκάθαρο, αφού οι “λατίνοι” θα τα δώσουν όλα για πετύχουν μια μεγάλη διάκριση.

Σε ενδιαφέρει