Χρήση VAR με ενισχυμένες αποδόσεις*

Ένα ξεχωριστό ειδικό στοίχημα
Χρήση VAR με ενισχυμένες αποδόσεις*

Το παρακάτω άρθρο είναι παλαιότερο και οι όποιες αποδόσεις έχουν αλλάξει.

Αν θέλεις να δεις τις τωρινές αποδόσεις⇨Μπες εδώ

Να ένα ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα. Έτσι, εάν γίνει χρήση του Video Assistant Referee (VAR) και στους τρεις σημερινούς αγώνες του Μουντιάλ  στοιχηματική εταιρεία προσφέρει την ενισχυμένη απόδοση του 7.00!

Έως τώρα στο Μουντιάλ η αλήθεια είναι ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά αυτό το νέο «εργαλείο» των διαιτητών, ωστόσο το θέμα είναι ότι η χρήση του πολλές φορές επιβάλλεται από τη ροή του αγώνα. Οι διαιτητές που βρίσκονται στο VAR room εξάλλου με τη βοήθεια της τεχνολογίας ελέγχουν τις αμφισβητούμενες φάσεις και όταν υπάρχει ζήτημα ενημερώνουν άμεσα μέσω της ενδοσυνεννόησης το ρέφερι του αγώνα. 

Η τεχνολογία του VAR μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις περιπτώσεις. Κατ’ αρχήν όταν υπάρχει αμφισβητούμενο πέναλτι. Κατόπιν η χρήση VAR προβλέπεται για φάσεις, η εξέλιξη των οποίων οδηγεί σε γκολ, ενώ ο διαιτητής μπορεί να συμβουλευτεί την οθόνη του VAR και σε περιπτώσεις απευθείας κόκκινων καρτών. Σημειωτέον ότι για δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν μπορεί να γίνει χρήση του VAR.

Τέλος, άλλη μία περίπτωση κατά την οποία μπορεί να γίνει χρήση του Video Assistant Referee είναι όταν ο διαιτητής δώσει κίτρινη ή κόκκινη κάρτα σε λάθος παίκτη.

Σε ενδιαφέρει