Αλλαγές στην κορυφή και Yarisleme

Αλλαγές στην κορυφή και Yarisleme

Δύο μήνες και κάτι πριν λήξει και αυτός ο διαγωνισμός μας, υπάρχουν δυο tipsters που έχουν ξεχωρίσει και είναι μεγάλα φαβορί για την πρώτη τριάδα. Φυσικά, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Στο τελευταίο μας άρθρο, πρώτο ήταν ένα Aygo, τώρα το πέρασε στη στροφή ένα Yaris. Στην πρώτη θέση είναι ο Yarisleme με 5.941 units. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που παίρνει μέρος σε κάποιον διαγωνισμό μας και στα σχεδόν 600 προγνωστικά που έχει δώσει, μετράει 35% επιτυχία, με μ.ο. αποδόσεων 3,63. Στη δεύτερη θέση, με 4.745 μονάδες, ακολουθεί ο Kwstaspal. Επίσης έχει δώσει περίπου 600 προτάσεις και έχει και αυτός 35% επιτυχία, αλλά με μ.ο. αποδόσεων 4,10. Ο συγκεκριμένος tipster είναι λίγο πιο έμπειρος από τον μεγάλο του αντίπαλο, καθώς είναι η 6η φορά που συμμετάσχει σε κάποιο διαγωνισμό μας. Ο Pavlos με 3.653 μονάδες είναι στην τρίτη θέση. Είναι σαφές οτι παίζει πιο ορθολογικά από τους άλλους δύο, καθώς στις 266 προβλέψεις του έχει 52% επιτυχία και μ.ο. αποδόσεων 2,42. Με ούτε 100 units λιγότερα, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Gpsom33. Έχει περίπου 50% επιτυχία στις προβλέψεις του  με μ.ο. αποδόσεων 2,53. Πάνω από 3.000 μονάδες και γερά στη διεκδίκηση ενός μεγάλου επάθλου είναι και οι Arampatzis1984, Godluck, Aygo, Xaftalevras και Erika.

Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν στους επόμενους δύο μήνες και φυσικά όσοι δεν έχετε γραφτεί, κάντε το ΤΩΡΑ από ΕΔΩ, ώστε να διεκδικήσετε τα τρία μεγάλα μας δώρα:  Iphone 5s, Laptop Lenovo και PS4.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι πρώτοι πενήντα θα πάρουν δώρο ένα free bet από την χορηγό του διαγωνισμού μας. Και αυτή τη στιγμή, ο 50ος της βαθμολογίας έχει 1.133 units. Προλάβετε…  

Σε ενδιαφέρει