Μεγάλος χορηγός της Super League η Interwetten

Μεγάλος χορηγός της Super League η Interwetten

Μεγάλος χορηγός της Super League είναι για αυτή τη χρονιά η ιστοσελίδα Interwetten, Η σχετική χορηγία παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 31 Ικτωβρίου, σε ένα ιβέντ γεμάτο δημοσιογράφους και λάτρεις του χώρου!  

O πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Είμαστε σήμερα ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καλωσορίζουμε στην οικογένεια των χορηγών της Super League την Interwetten, μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς και αφού αξιολόγησε τα οφέλη της συνεργασίας μας , αποφάσισε να επενδύσει στη Super League και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επανεκκίνηση της Super League αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προόδου για το Πρωτάθλημα, με σειρά ενεργειών, οι οποίες απέφεραν άμεσα αποτελέσματα, τα οποία αξιολογούνται θετικά, τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από εταιρείες οι οποίες έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να συνδεθούν χορηγικά με τη Super League

Το νέο σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, η αυξημένη ανταγωνιστικότητα, η διαδραστική επικοινωνία με τους φιλάθλους μέσω της νέας ιστοσελίδας, των social media και του επίσημου παιχνιδιού fantasy league, καθώς και η σημαντική αύξηση των εισιτηρίων και των φιλάθλων στα γήπεδα, δημιούργησαν ένα ελκυστικό κλίμα για τους χορηγούς.

Η χορηγική συνεργασία με την Interwetten είναι ένα βήμα στη στρατηγική που έχουμε χαράξει όλοι μαζί, να προσελκύσουμε στη Super League χορηγούς οι οποίοι δεν είχαν επενδύσει μέχρι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για άλλες εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν χορηγικά στη Super League.

Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες στο διευθύνοντα σύμβουλο της Interwetten κ. Dominik Beier, Καθώς και στα στελέχη της εταιρείας, για την άψογη συνεργασία και ευελπιστώ ότι στο προσεχές μέλλον θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και άλλες χορηγικές συνεργασίες.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τη Super League για την άμεση υλοποίηση της χορηγίας, σημείωσε τα ακόλουθα:

«Η Interwetten είναι πολύ περήφανη που συνδέει χορηγικά το όνομά της με τη Super League, ειδικά από τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο γιορτάζει την επέτειο των 60 χρόνων της Α’ Εθνικής, καθώς και η Interwetten το 2020 θα γιορτάσει τα 30 χρόνια ύπαρξής της.

Η συνεργασία μας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της Interwetten και στην Ελλάδα και σε αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε να επενδύσουμε χορηγικά στη Super League, όπως αντίστοιχα η Super League αποφάσισε να μας εμπιστευθεί.

Και οι δύο, η Interwetten και η Super League, έχουμε το ποδόσφαιρο στο επίκεντρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι, το θέαμα και η εξέλιξη.

Μαζί, μπορούμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς να εστιάζουμε σε βραχυπρόθεσμα οφέλη, αλλά να επιδιώκουμε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Η ιστοσελίδα συμμετέχει επίσης και σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινωνικού χαρακτήρα στην Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο, δείχνουμε ότι είναι μέρος της ταυτότητάς της η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες.»

Σε ενδιαφέρει