Sportingbet – Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

aston vila

Ενδιαφέρον θα βρούμε σήμερα στο ματσάκι για την Premier League… Πληθώρα ειδικών στοιχημάτων και ενισχυμένες αποδόσεις μας περιμένουν!

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ.

Μάθε Περισσότερα!

Στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την πέμπτη αγωνιστική της Premier League, η Άστον Βίλα, υποδέχεται στο «Villa Park», την Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 18η θέση της βαθμολογίας και ψάχνουν βαθμό ή βαθμούς για να κάνουν νέα… αρχή στη σεζόν. Στις τέσσερις πρώτες στροφές νίκησαν μία φορά, ενώ τις άλλες τρεις έφυγαν χωρίς βαθμό από το γήπεδο. Θετικό είναι το ξεκίνημα των «σφυριών» που είναι στην έβδομη θέση, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Από τον… ποδοσφαιρικό πλανήτη της Αγγλίας, σε εκείνον της Ιταλίας. Στη τελευταία χρονικά αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Serie A, η Τορίνο, που μετράει δύο νίκες (η μοναδική ομάδα μαζί με τις Ίντερ και Γιουβέντους) φιλοξενεί στο «Stadio Olimpico Grande Torino» την Λέτσε. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς βαθμό και ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, όπως αυτή της «γκρανάτα» θα ήταν φυσικά καλοδεχούμενος.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλους αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Σε ενδιαφέρει