Sportingbet – Άρης – Παναθηναϊκός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

aris panathinaikos

Αδρεναλίνη που χτυπάει κόκκινο και την Κυριακή, με νόμιμο στοίχημα από κινητό και από τάμπλετ και την πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση που έχεις συναντήσει στον στοιχηματικό χώρο! Κάνε τις επιλογές σου και σήμερα…

To παιχνίδι… ζωντανεύει με αμέτρητα ειδικά στο Άρης – Παναθηναϊκός.

Επίσκεψη στην ιστοσελίδα!

Νέο… ξεκίνημα θέλουν να κάνουν Άρης και Παναθηναϊκός, στην τρίτη αγωνιστική της Super League. Οι «μονομάχοι» του «Κλεάνθης Βικελίδης», έπειτα από τις δύο πρώτες στροφές της σεζόν, είναι… συγκάτοικοι στην ένατη θέση, με έναν βαθμό. Χαρακτηριστικό για τους γηπεδούχους, ότι στην προσπάθεια τους αυτή, θα είναι με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, τον Απόστολο Τερζή, αφού ο Σάββας Παντελίδης, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Η προϊστορία είναι υπέρ του «τριφυλλιού», καθώς 23 φορές γύρισε με το τρίποντο στις… αποσκευές του από τη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν 20 φορές τη νίκη, ενώ άλλες τόσες φορές οι δύο ομάδες ήρθα ισόπαλες.

Άρης – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

Στα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League, η Ξάνθη που έκανε δυναμικό ξεκίνημα με δύο νίκες στις αντίστοιχες αγωνιστικές, φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Αστέρα Τρίπολης, που παραμένει χωρίς βαθμό. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τη Λαμία, με… μόνιμο πλέον προπονητή τον Νίκο Κωστένογλου και στόχο διαδοχικές νίκες, που θα επαναφέρουν ολοκληρωτικά τα χαμόγελα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Τέλος ο Πανιώνιος, που έκανε πολύ άσχημη αρχή στη σεζόν με δύο ήττες, τη μία μέσα στην έδρα του από τον Βόλο, την άλλη στη Τούμπα, προχώρησε κι εκείνος σε αλλαγή προπονητή και η νίκη επί της ΑΕΛ, μοιάζει… ζωτικής σημασίας, ενόψει της συνέχειας.

Παίξε νόμιμα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet με άμεση απόδοση κερδών*.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις 21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Σε ενδιαφέρει