Ελλάδα vs Νέα Ζηλανδία με Super Derby Προσφορά* και Ειδικά Στοιχήματα για τον Γ. Αντετοκούνμπο

Super Derby Greece vs New Zealand Press

Σε πολύ λίγο ξεκινάει η αναμέτρηση της εθνικής μας με τη Νέα Ζηλανδία. Τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά για την Ελλάδα και την πρόκριση στους 16. Τα ειδικά στοιχήματα από τη Novibet συνεχίζουν να τα σπάνε και σήμερα. Πότε θα μπει το πρώτι καλάθι από τον Γιάννη; Κάνε και εσύ την πρότασή σου! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μετά την ήττα-σοκ από τη Βραζιλία (79-78), η Εθνική μας έκανε τη ζωή της δύσκολη για τη συνέχεια στο Μουντομπάσκετ, με τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας (5/9, 15:00), κατ’ αρχάς, να θεωρείται εκ των ουκ άνευ για την πρόκριση στους «16».

Το Μουντομπάσκετ όπως θα ήθελες να είναι στη Novibet, με:

• Super Derby Προσφορά* στο Ελλάδα vs Νέα Ζηλανδία
• Live Streaming* όλων των αγώνων (και της Εθνικής)
• Novi Specials για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ελλάδα και Νέα Ζηλανδία έχουν το ίδιο ρεκόρ (1-1) ως τώρα, συνεπώς η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει πραγματικά χαρακτήρα τελικού. Οι αντίπαλοι της Εθνικής νίκησαν αναπάντεχα εύκολα το Μαυροβούνιο (93-83) και το πλεονέκτημά τους είναι η λιγότερη πίεση που θα έχουν στο ματς, αφού για την Ελλάδα ενδεχόμενη ήττα θα σημαίνει παταγώδη αποτυχία.

Κορυφαία ειδικά στοιχήματα:

• Σε ποιο λεπτό θα βάλει το πρώτο του καλάθι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;
• Με ποιο τρόπο;
• Πότε θα καρφώσει για πρώτη φορά στο ματς;

Με ανανεωμένο site & το νέο app της Novibet, διαθέσιμο για συσκευές Android & iOS, το παιχνίδι γίνεται όπως θα ήθελες να είναι: νόμιμο, ασφαλές, γρήγορο.

Τώρα, έχουμε παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει