Νιουκάστλ – Λίβερπουλ στη Novibet με ειδική προσφορά*!

Δύσκολη αποστολή έχει η Λίβερπουλ στην έδρα της Νιούκαστλ.
Newcastle Liverpool X

Όλο και πιο κοντά στο τέλος της φτάνει και η φετινή συναρπαστική Πρέμιερ Λιγκ. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η Λίβερπουλ καλείται να πάρει οπωσδήποτε νίκη μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ, αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Και όλα αυτά μετά τη συντριβή από τη Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νovibet δε λείπει από κανένα σημαντικό γεγονός και έχει ήδη ετοιμάσει τις αντίστοιχες αγορές. Δες αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Δύο «στροφές» απομένουν για να μάθουμε ποια ομάδα θα κόψει πρώτη την «κορδέλα» της Premier League. Μόλις ένας βαθμός χωρίζει Μάντσεστερ Σίτι (1η – 92 β) και Λίβερπουλ (2η – 91 β), που στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής αντιμετωπίζουν Λέστερ εντός (6/5, 22:00) και Νιουκάστλ εκτός (4/5, 21:45), αντίστοιχα.
«Αφιλόξενο» τελευταία το Σεντ Τζέιμς Παρκ για τη Λίβερπουλ. Η Νιουκάστλ τρέχει σε αυτό αήττητο σερί 4 αγώνων πρωταθλήματος (2-2-0) κόντρα στους «κόκκινους», ενώ από το 2010 μέχρι σήμερα έχει απολογισμό 4-2-1.

Ειδική προσφορά* για τους παίκτες της Novibet

Μονόδρομος για την ομάδα του Γίργκεν Κλοπ η νίκη κόντρα στις «καρακάξες». Οι γηπεδούχοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία εύκολα και γρήγορα και ρεαλιστικά το μάξιμουμ που μπορούν να πάρουν είναι η 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Δεν χαρίζεται, πάντως, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, που στα πιο πρόσφατα ματς της είναι αήττητη με αποτελέσματα 2-1-0. Σε «τρομακτική» κατάσταση ο Αγιόθε Πέρεθ, που έχει πετύχει και τα 5 γκολ της ομάδας του σε αυτά τα παιχνίδια.

Από τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα έρχεται η Λίβερπουλ. Θα το παλέψει την ερχόμενη Τρίτη (7/5, 22:00) να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, ωστόσο πολύ δύσκολα θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Champions League της Μαδρίτης. Μέχρι τότε το παν είναι οι 3 βαθμοί στο αποψινό ματς, προκειμένου να ξανανέβει η Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League και να περιμένει «δώρο» από τη Λέστερ το βράδυ της Δευτέρας.

Οι συναρπαστικές «μάχες» της Premier League παίζουν στη Novibet!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει