Άρσεναλ – Βαλένθια με 200+ ειδικά στη bwin

Στο Λονδίνο θα γίνει η μάχη μεταξύ "κανονιέρηδων" και "νυχτερίδων".
arsenal valencia

Η Άρσεναλ κάνει μια απογοητευτική χρονιά στην Premier League, όπου φαίνεται δύσκολο να πάρει μια θέση στην πρώτη τετράδα. Οπότε, η μοναδική της διέξοδος για να παίξει Champions League του χρόνου, είναι να πάρει το Europa League. Η Βαλένθια έχει ήδη φτάσει στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην τετράδα της Primera Division. Οπότε και γι’ αυτήν το Europa League είναι ο πρώτος της στόχος. Άλλωστε, η ισπανική ομάδα δεν φτάνει κάθε μέρα σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Δείτε το ΔΤ της Bwin:

“Στη Bwin σε περιμένει κορυφαία στοιχηματική εμπειρία!

Μπορεί η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση να τοποθετείται στη φάση των ομίλων της σεζόν 2002-03, ωστόσο Άρσεναλ και Βαλένθια, διατηρούν πέντε αγώνων κι ενός… τελικού! Το ημερολόγιο έγραφε 14 Μαΐου 1980, όταν «νυχτερίδες» και «κανονιέρηδες» μπήκαν στο χορτάρι Roi Baudouin Stadion για τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Το 0-0 παρέμεινε στα 90 λεπτά και εν τέλει, οι λογαριασμοί λύθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με τη Βαλένθια να πανηγυρίζει το τρόπαιο, έχοντας στον πάγκο της τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στο Άρσεναλ – Βαλένθια, αξεπέραστο live στοίχημα και αυτόματο cashout* στη Bwin“.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

Σε ενδιαφέρει