Ο Κώστας Τσιμίκας στη Συμμαχία Αγάπης της Novibet

Ο Κώστας Τσιμίκας στη Συμμαχία Αγάπης της Novibet

Η Novibet και ο Κώστας Τσιμίκας αναδεικνύουν την τεράστια σημασία της προσφοράς!

Ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης μπορεί να κάνει τη διαφορά

για τους συνανθρώπους μας

Μπορεί μία μικρή χειρονομία γεμάτη αγάπη να είναι η αρχή για ένα ταξίδι προς την κορυφή; Η απάντηση είναι ένα πολύ μεγάλο ναι, όπως μας παρουσιάζουν η Novibet και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας, μέσα από μία ιστορία που βασίζεται στην προσωπική πορεία του διεθνούς Έλληνα πλάγιου αμυντικού.

Στη νέα επικοινωνιακή εκστρατεία του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “Giant Heart” της Novibet, βλέπουμε μία αναδρομή στο παρελθόν του Κώστα Τσιμίκα που ξεκινά από την κορυφαία στιγμή της καριέρας του και φτάνει πίσω στην παιδική του ηλικία, σε μία μικρή αλλά πολύ σημαντική χειρονομία αγάπης μέσω της οποίας ο Κώστας Τσιμίκας αποκτά την πρώτη του μπάλα ποδοσφαίρου.

Μέσω της νέας καμπάνιας, η Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Κώστα Τσιμίκα μεταδίδει το μήνυμα της θετικής αλλαγής που μπορεί να φέρει για τους συνανθρώπους μας ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης. Σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό παρακινείται να γίνει συμμέτοχο στις δράσεις του προγράμματος Giant Heart μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας giantheart.gr, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τις δικές τους προτάσεις σχετικά με την επόμενη ενέργεια προσφοράς που θα αναλάβει να υλοποιήσει η Novibet.

Με βάση τις προτάσεις του κοινού, η Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Κώστα Τσιμίκα θα συνεχίσει μέσω του προγράμματος Giant Heart την υλοποίηση δράσεων όπως η ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και η στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο. Παράλληλα, θα προχωρήσει σε νέες πρωτοβουλίες κοινωνικής προσφοράς σε άλλα πεδία.

Με αφορμή τη νέα καμπάνια του προγράμματος Giant Heart, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας δήλωσε: «Στη Συμμαχία Αγάπης με τη Novibet, κοινό μας όραμα είναι να χτίσουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για όλες και όλους. Θέλοντας να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτή τη διαδρομή, θυμίζουμε ότι ακόμα και η πιο μικρή πράξη προσφοράς που κάνει κάποιος για τον συνάνθρωπό του, μπορεί να έχει πολύ σημαντικό θετικό αντίκτυπο. Συνεχίζοντας λοιπόν τη δράση μας προς αυτή την κατεύθυνση, θέλουμε ο κόσμος να μας δώσει τις δικές του ιδέες για ενέργειες προσφοράς που θα φέρουν θετική αλλαγή στην κοινωνία».

Παράλληλα, ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, σημείωσε: «Μέσω του προγράμματος Giant Heart, στη Novibet στοχεύουμε να επιστρέφουμε αξία στο κοινωνικό σύνολο με τρόπο που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Πιστεύοντας ότι στο έργο της προσφοράς, μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, θέλουμε το κοινό να έχει ενεργό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο χαράζουμε τη στρατηγική μας στο πεδίο της κοινωνικής υπευθυνότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, παίρνουμε παράδειγμα από την προσωπική πορεία του Πρεσβευτή μας, Κώστα Τσιμίκα για να τονίσουμε ότι κάθε πράξη προσφοράς, ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι ένα μεγάλο βήμα στο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλες και όλους».

 

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τoν Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαριλένα Ράλλη

Communications Manager

marilena.ralli@publicom-hk.com

D: +30 2106281815

M: +30 6948174086

 

 

Σε ενδιαφέρει