Διπλά πρόκρισης για Ισλανδία και Ιταλία

Ο έμπειρος Λαρς Λάγκερμπακ, έχοντας πίσω του μία επιτυχημένη θητεία στην Εθνική Σουηδίας ανέλαβε να ανεβάσει επίπεδο την Εθνική Ισλανδίας. Τα έχει καταφέρει, στα προκριματικά του Μουντιάλ, έφτασε μέχρι τα μπαράζ και αποκλείστηκε δύσκολα από τους Κροάτες.

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής του Euro δίνει την δυνατότητα στους Ισλανδούς να εξαργυρώσουν την δουλειά του Λάγκερμπακ με πρόκριση στα τελικά. Οι Ισλανδοί έχουν δείξει τις ικανότητες τους, έχοντας πετύχει 3 σημαντικές νίκες. Εντός με Τουρκία, Ολλανδία και εκτός με Λετονία. Η ήττα στην Τσεχία δεν θα στοιχίσει πολύ αν οι Ισλανδοί κάνουν σήμερα το καθήκον τους και κερδίσουν στο Καζακστάν. Ο τεχνικός του Καζακστάν Κραζνοχάν, έθεσε σαν μοναδικό στόχο να περάσει η ομάδα του την Λετονία, τόνισε πως οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πάνω και επίσης πως θα πάρει χρόνο για να μάθουν οι ποδοσφαιριστές του, την φιλοσοφία που ο ίδιος θέλει να περάσει. Παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο οι Ισλανδοί το διπλό είναι δίκαιο σε τιμές πάνω από 1.90 που βρίσκεται.

Στα ίδια επίπεδα οριακά πάνω από 1.90 βρίσκεται και το διπλό της Ιταλίας στην Σόφια. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Κροατία οι κυνικοί Ιταλοί γνωρίζουν πως πρέπει να κερδίσουν για να μην μπλέξουν. Ο Κόντε είναι τυχερός που βλέπει τον Βεράτι να πετάει στο Παρίσι. Έχει κάνει ανανέωση στο ρόστερ και παίζοντας το 3-5-2 θα προσπαθήσει κρατώντας το μηδέν να πάρει την νίκη. Άλλαξαν προπονητή αλλά δεν έχουν ταλέντο οι Βούλγαροι.

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια