Premier League: Σημαντικές απουσίες για Έβερτον και Λέστερ

Premier League: Σημαντικές απουσίες για Έβερτον και Λέστερ

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Κυριακή σήμερα και θα ξεκινήσουμε πάλι την μέρα μας με προτάσεις από Αγγλία και συγκεκριμένα από την Premier League. Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, θα τα δούμε και τα τρία πιο αναλυτικά για να καταλήξουμε στα σημεία που πρέπει να κρατήσουμε από το καθένα.

Σαουθάμπτον – Έβερτον

Έβγαλε χαρακτήρα η Σαουθάμπτον κόντρα στην Τσέλσι και πήρε σπουδαίο βαθμό εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ακόμα και με δύο γκολ διαφορά. Η Έβερτον από την άλλη είχε την πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος, στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν πολύ καλό ξεκίνημα, πάνω από κάθε προσδοκία, ωστόσο η απουσία του Ριτσάρλισον απόψε αλλά και η αμφίβολη συμμετοχή του Χάμες με προβληματίζουν, καθώς είναι αμφότεροι πολύ σημαντικοί για το παιχνίδι της ομάδας τους. Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,82.

Γουλβς – Νιούκαστλ

Αρκετά τυχερή στάθηκε η Γουλβς την περασμένη Δευτέρα κόντρα στη Λιντς, την οποία κατάφερε και κέρδισε με 1-0, χωρίς όμως να είναι ανώτερη και να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η Νιούκαστλ από την άλλη έφτασε πολύ κοντά στο να κλέψει έναν βαθμό στο Ολντ Τράφορντ, όμως 5 λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα του Σόλσκιερ για να μετατρέψει το 1-1 σε 4-1. Η φόρμα δείχνει οριακά Γουλβς, όμως η μεταξύ τους προϊστορία δείχνει ισοπαλίες κυρίως κι ένα μικρό ίσως προβάδισμα στη Γουλβς. Απόψε πιστεύω πως η Γουλβς έχει τον πρώτο λόγο, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από τις αποδόσεις, χωρίς όμως να ξεφύγει το σκορ. Άσος η επιλογή μου, συνδυαστικά με under 4,5 γκολ.

Άρσεναλ – Λέστερ

Μετά την ήττα από την Σίτι με 1-0, η Άρσεναλ πήρε σημαντικό διπλό στην Αυστρία με 1-2 αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι Κανονιέρηδες έχουν πολύ καλή ψυχολογία, καθώς εντός έδρας παρουσιάζονται πολύ δυνατοί, ενώ έχουν πολύ καλή εντός έδρας παράδοση κόντρα στην ομάδα της Λέστερ. Νίκη πέτυχε και η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κόντρα στην ουκρανική Ζόρια για το Europa League, δίνοντας έτσι ψυχολογική ώθηση στους παίκτες. Απόψε όμως η Λέστερ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες και σε συνδυασμό με την κακή παράδοση που έχει στο Emirates, κοιτάζω ξεκάθαρα προς τον άσο.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Σαουθάμπτον – Έβερτον | Over 2,5 | 1,82

18:30 | Γουλβς – Νιούκαστλ | 1 & Under 4,5 | 1,98

21:15 | Άρσεναλ – Λέστερ | 1 | 2,00

Ακολούθα τις προτάσεις μου με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει