Champions League: Επιστροφή στη δράση

psg champions league

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και η μέρα που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν καρτερικά, έχει φτάσει. Απόψε λοιπόν ξεκινάει και πάλι το Champions League, με πολύ δυνατές κι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Σίγουρα τα ζευγάρια Παρί – Γιουνάιτεντ και Τσέλσι – Σεβίλλη ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι, όμως οι περισσότερες αναμετρήσεις απόψε παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε λοιπόν να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από τα αποψινά παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους

Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Η Ντιναμό πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα πρώτα 9 της παιχνίδια. Η Γιουβέντους από την άλλη, μετράει δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 και δείχνει κάπως να ζορίζεται χωρίς τον μεγάλο της σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος λόγω κορονοϊού θα απουσιάζει κι απόψε. Η Μεγάλη Κυρία είναι το φαβορί απόψε, όμως η Ντιναμό έρχεται με ψυχολογία και δείχνει έτοιμη να κάνει την έκπληξη. Προτιμότερη επιλογή τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι.

Τσέλσι – Σεβίλλη

Αυτοκτονική ήταν η Τσέλσι στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο σκορ, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 3-3. Βέβαια ούτε η Σεβίλλη τα πήγε καλά στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Γρανάδα με 1-0. Οι Ισπανοί έχουν καλή παράδοση κόντρα στις αγγλικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πέρσι, στην πορεία τους προς την κατάκτηση του Europa League απέκλεισαν τη Γουλβς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στους Λονδρέζους, όμως γενικότερα δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, παρά τις πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ τους. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο στο 1,70.

Παρί Σ.Ζ. – Μαν. Γιουνάιτεντ

Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, μετά την νίκη της Γιουνάιτεντ με 3-1 τη σεζόν 2018-2019 όταν και απέκλεισε τους Παριζιάνους στη φάση των 16. Οι Παριζιάνοι σίγουρα θέλουν να πάρουν την άτυπη εκδίκηση για τον αποκλεισμό εκείνο, όμως θέλουν να επαναλάβουν και την περσινή πορεία στον θεσμό και να φτάσουν επιτέλους σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Απόψε η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί και όχι άδικα, με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ να είναι υγιείς και σε πολύ καλή φόρμα, σίγουρα δημιουργούν πονοκέφαλο στον Σόλσκιερ για το πώς θα τους περιορίσει. Θα στηρίξω την Παρί απόψε και θα συνδυάσω τον άσο με over 1,5 γκολ για καλύτερη απόδοση.

Λάτσιο – Ντόρτμουντ

“Κοιλιά” φαίνεται πως κάνει η Λάτσιο στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς το περασμένο Σάββατο γνώρισε την ήττα από την Σαμπντόρια με 3-0. Πλέον οι Λατσιάλι μετράνε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό η ψυχολογία τους δεν είναι και στα καλύτερά της. Η Ντόρτμουντ αντίθετα μετράει 3 νίκες στα 4 τελευταία της παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η άμυνά της βέβαια δεν είναι και η πιο σταθερή, οπότε αν ζοριστεί, μπορεί εύκολα να δεχθεί φάσεις. Απόψε οι Γερμανοί είναι το φαβορί και λογικά, αφού η Λάτσιο δείχνει ντεφορμέ, όμως η γενικότερη εικόνα της Ντόρτμουντ δεν με πείθει πολύ. Προτιμότερη η επιλογή του να σκοράρει απόψε ο Χάλαντ στο 2,07, μιας και ο νεαρός Νορβηγός είναι πολύ δυνατός στα μεγάλα παιχνίδια.

Τα προγνωστικά μου

19:55 | Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους | 2-3 Goal | 2,00

22:00 | Τσέλσι – Σεβίλλη | GG | 1,70

22:00 | Παρί Σ.Ζ. – Μαν. Γιουνάιτεντ | 1 & Over 1,5 | 1,82

22:00 | Λάτσιο – Ντόρτμουντ | Να σκοράρει ο Χάλαντ | 2,07

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ! 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

Σε ενδιαφέρει