Κυνηγάει την 6άδα η Λάχτι, να αποφύγει το Χ η Χόνκα

inter turku

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Ολοκληρώθηκαν χθες οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οπότε από σήμερα επιστρέφουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά. Πολύ λίγες οι επιλογές σήμερα στο κουπόνι, με το φινλανδικό πρωτάθλημα να είναι το μόνο που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα. Πάμε λοιπόν να βόλτα προς Φινλανδία μεριά, να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Ροβανιέμι – Λάχτι

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα της Ροβανιέμι, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεκολλήσει, αλλά δείχνει να μην μπορεί να τα καταφέρει. Η Λάχτι από την άλλη βρίσκεται στην 7η θέση, οριακά εκτός 6άδας και θέλει την νίκη απόψε για να μπει στην 6άδα και το γκρουπ για το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά, η Λάχτι δείχνει σε κάπως καλύτερη κατάσταση, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Η παράδοση πάντως δείχνει γκολ εκατέρωθεν και σχετικά υψηλά σκορ. Στο τίμιο 1,75 βρίσκουμε το αμφίσκορο, ενώ αν κάποιος θέλει ακόμα υψηλότερη απόδοση, το συνδυάζει με over 2,5 γκολ.

Χόνκα – Μάριεχαμν

Έχει ένα θέμα με τις ισοπαλίες φέτος η Χόνκα, καθώς μετράει 10 ισοπαλίες σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ακόμα μία ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Χέλσινγκφορς με σκορ 1-1. Η Μάριεχαμν από την άλλη αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και 7 αγωνιστικές, ενώ μετράει 3 σερί ήττες στα τελευταία της παιχνίδια. Η Χόνκα είναι το φαβορί απόψε σύμφωνα με τις αποδόσεις και όχι άδικα μιας και κατά γενική ομολογία παίζει καλά, έχει την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορεί να βάλει γκολ. 1Χ και γκολ εκατέρωθεν η επιλογή μου για απόψε.

Ίντερ Τούρκου – Κουόπιο

Δύσκολη δοκιμασία περιμένει απόψε την πρωτοπόρο Κουόπιο στην έδρα της Ίντερ Τούρκου. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στον τελικό κυπέλλου από την ομάδα της Ελσίνκι με 0-2 και πλέον θέλουν να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Η Κουόπιο βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ και με την ψυχολογία στα ύψη, θέλει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στην κορυφή και να διατηρήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της. Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, με την Ίντερ να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας. Αμφότερες έχουν καλές άμυνες και πιστεύω δύσκολα θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι απόψε με πολλά γκολ. Για τον λόγο αυτό θα επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Τα προγνωστικά μου

18:00 | Ροβανιέμι – Λάχτι | GG | 1,75

18:30 | Χόνκα – Μάριεχαμν | 1Χ & GG | 2,15

18:30 | Ίντερ Τούρκου – Κουόπιο | ΗΤ Χ | 2,2

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει