Serie A: Ψάχνει αντίδραση η Παλμέιρας, σε καλό μομέντουμ η Σάντος

palmeiras

Ας σπάσουμε όμως λίγο την μονοτονία των εθνικών ομάδων με βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Έχουμε δράση απόψε στη χώρα της σάμπα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε λοιπόν να κάνουμε ένα πέρασμα κι από εκεί και να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από το σημερινό κουπόνι.

Παλμέιρας – Κοριτίμπα

Μετά από 12 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, ήρθαν δύο κολλητές ήττες για την ομάδα της Παλμέιρας, ταράζοντας το κλίμα και προκαλώντας γκρίνια. Η Παλμέιρας πάντως δεν ήταν καθόλου καλή στα τελευταία της παιχνίδια και δικαίως ηττήθηκε. Απόψε κόντρα στην Κοριτίμπα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, και ο αντίπαλος είναι στα μέτρα της. Η Κοριτίμπα από την άλλη παίζει χωρίς άγχος, όμως εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά. Χαμηλά ο άσος, θα προτιμήσω άσο από ημίχρονο.

Γκρέμιο – Μποταφόγκο

Την ήττα γνώρισε η Γκρέμιο την περασμένη αγωνιστική από την Σάντος με 2-1 κι απόψε θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Έχει σημαντικές επιστροφές που δυναμώνουν το ρόστερ της, κυρίως στα μετόπισθεν, εκεί που είχε θέματα στο ματς με τη Σάντος. Στο +1 από την Γκρέμιο βρίσκεται η Μποταφόγκο, η οποία έρχεται με ψυχολογία απόψε μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Αήττητη παραμένει εκτός έδρας με απολογισμό 1-6-0, όμως η παράδοση που έχει κόντρα στην Γκρέμιο δεν είναι ιδιαίτερα θετική. Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι απόψε, όμως θεωρώ πως οι αποδόσεις αδικούν την Μποταφόγκο. Θα ρισκάρω επιλέγοντας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1 γκολ.

Σάντος – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα παραμένει η Σάντος, η οποία δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία. Ωστόσο έχουν προκύψει κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών, οι οποίες ενδέχεται να επηρεάσουν τη Σάντος. Από την άλλη η Ατλέτικο είναι σκληρή ομάδα, παλεύει, όμως ο κόουτς Μαντσίνι την άφησε στη μέση της σεζόν για να αναλάβει την Κορίνθιανς. Σίγουρα η ξαφνική φυγή του προπονητή της θα την επηρεάσει ψυχολογικά. Για μένα η έδρα έχει τον πρώτο λόγο, οπότε θα κρατήσω τον άσο.

Τα προγνωστικά μου

00:00 | Παλμέιρας – Κοριτίμπα | 1/1 Η/Τ | 2,07

01:15 | Γκρέμιο – Μποταφόγκο | 2 (+1) Α.Χ. | 1,80

02:30 | Σάντος – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε | 1 | 1,91

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει