Δεν πείθουν οι Γερμανοί, θα ζοριστεί στο υψόμετρο η Αργεντινή

agentinh prokrimatika

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και μετά την μικρή διακοπή, επιστρέφουμε στη δράση με εθνικές ομάδες. Στην Ευρώπη έχουμε παιχνίδια για το Nations League, ενώ στην Νότια Αμερική έχουμε αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Mundial 2022. Έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στις δύο διοργανώσεις, οπότε μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε αμέσως να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε.

Ουκρανία – Ισπανία

Μετά τη φιλική 7άρα από τη Γαλλία, ήρθε και η ήττα με 1-2 από τους Γερμανούς για την ομάδα του Σεβτσένκο. Πάντως οι Ουκρανοί ακόμα και με τις απουσίες το πάλεψαν και παρουσίασαν ένα θετικό πρόσωπο. Στον όμιλο βρίσκονται στη 3η θέση, μόλις 2 βαθμούς πίσω από τη Γερμανία και θέλουν βαθμούς απόψε για να παραμείνουν ζωντανοί. Η Ισπανία από την άλλη κέρδισε τους Ελβετούς, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. Μπήκε ζωηρά στο παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις κι έψαξε και το 2ο γκολ στη συνέχεια. Σε γενικές γραμμές είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο η εικόνα της προκάλεσε προβληματισμό στον κόσμο. Οι απουσίες των Ουκρανών δίνουν την Ισπανία μεγάλο φαβορί και όχι άδικα. Οι Ουκρανοί πάντως παίζουν κανονικά το παιχνίδι τους παρά τις απουσίες. Θα ρισκάρω και θα επιλέξω διπλό από ημίχρονο.

Γερμανία – Ελβετία

Την πρώτη της νίκη στον όμιλο πέτυχε η Γερμανία, κόντρα στην Ουκρανία του Σεβτσένκο που αγωνιζόταν με πάρα πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού. Παρά τη νίκη, η εμφάνιση των Γερμανών δεν ήταν καθόλου πειστική για ακόμα ένα παιχνίδι. Αντίθετα η Ελβετία μπορεί να ηττήθηκε από τους Ισπανούς, όμως το πάλεψε, διεκδίκησε ό,τι μπορούσε από την αναμέτρηση και το ίδιο πιστεύω θα κάνει κι απόψε. Οι Γερμανοί είναι το μεγάλο φαβορί, όμως θεωρώ πως αν κερδίσουν απόψε, θα το κάνουν οριακά. Θα κρατήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Βολιβία – Αργεντινή

Περνάω στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τώρα, όπου η Αργεντινή δοκιμάζεται στην έδρα της Βολιβίας. Ο Μέσι και η παρέα του δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο απόψε, καθώς το υψηλό υψόμετρο, αναμένεται να τους δυσκολέψει πάρα πολύ. Εξάλλου η Αργεντινή έχει να κερδίσει στη Βολιβία από το 2005! Η Αργεντινή θα πρέπει να μπει προσεκτικά στο παιχνίδι, όμως η λογική λέει πως οι Βολιβιανοί θα μπουν δυνατά κυνηγώντας το γκολ. Στο 1,95 το αμφίσκορο, το κρατάω.

Ισημερινός – Ουρουγουάη

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Ισημερινού, που δεν έχει και πολλές πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ. Αν θέλει ωστόσο να το παλέψει, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και το υψόμετρο προς όφελός της. Σαφώς ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα διαθέτουν οι Ουρουγουανοί που έχουν το προβάδισμα για την νίκη, όμως πιστεύω πως θα ζοριστούν αρκετά στο υψόμετρο. Θα κρατήσω κι εδώ το αμφίσκορο.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ουκρανία – Ισπανία | 2/2 Η/Τ | 2,00

21:45 | Γερμανία – Ελβετία | 2-3 Goal | 2,00

23:00 | Βολιβία – Αργεντινή | GG | 1,95

00:00 | Ισημερινός – Ουρουγουάη | GG | 1,84

Γράφουμε ιστορία στους μεγάλους αγώνες (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει