Euroleague: Ανώτερη η Ρεάλ, δυσκολεύεται χωρίς Λάρκιν η Εφές

real madrid

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, με 3 δυνατές αναμετρήσεις στο κουπόνι. Ο χορός ξεκινάει με το ζευγάρι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι, συνεχίζεται με τον τούρκικο εμφύλιο ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ και ολοκληρώνεται με την ισπανική μάχη μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια και τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι

Δεν τα κατάφεραν οι Ρώσοι στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και ηττήθηκαν σχετικά εύκολα. Στη συνέχεια ήρθε ο κορονοϊός για να βγάλει εκτός 3 παίκτες (Μιλουτίνοβ, Στρέλνιεκς, Αντόνοβ), οι οποίοι όπως είναι λογικό θα απουσιάζουν από την αποψινή αναμέτρηση. Αντίθετα η Μακάμπι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Άλμπα, αν και ζορίστηκε αρκετά για να πάρει την νίκη. Σίγουρα οι δύο ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες και θα χρειαστούν κι άλλο χρόνο. Απόψε πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της, ενώ το επιθετικό ταλέντο και των δύο ομάδων θα μας δώσει ένα υψηλό σκορ. Η επιλογή μου είναι άσος, συνδυαστικά με over 153,5 πόντους στο 2,09.

Εφές – Φενερμπαχτσέ

Με ήττα ξεκίνησε η πρώτη πέρσι Εφές, από την περσινή ουραγό Ζενίτ και μάλιστα εντός έδρας. Η ομάδα του Αταμάν φάνηκε πως δεν είχε ρυθμό και με μόλις 1 επίσημο παιχνίδι στα πόδια της δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Σίγουρα η απώλεια του Λάρκιν είναι τεράστια, όμως η Εφές διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ και βάθος στον πάγκο της. Η Φενέρ από την άλλη, ξεκίνησε την μετά Ομπράντοβιτς εποχή της με νίκη κόντρα στον αποδυναμωμένο Ερυθρό Αστέρα. Η Εφές της έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια, επομένως ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε πέρα από τους βαθμούς, θα της χαρίσει κι έξτρα ψυχολογία για τη δύσκολο χρονιά που έρχεται. Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά, καθώς είναι ακόμα νωρίς και για τις δύο ομάδες. Θα επιλέξω τους under 81,5 πόντους της Εφές, η οποία χωρίς τον Λάρκιν δείχνει να έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ρεάλ – Βαλένθια

Με 10 πόντους διαφορά (73-63) ηττήθηκε στην πρεμιέρα η Ρεάλ από την Μπασκόνια, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις παραδόσεις των τελευταίων χρόνων. Η Ρεάλ μπορεί να ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, στο τέλος όμως δεν άντεξε και κατέρρευσε. Η Βαλένθια πήρε την νίκη με 65-63 κόντρα στην άστοχη Βιλερμπάν και ζορίστηκε αρκετά την περασμένη εβδομάδα. Αυτό που κρατάει όμως από το παιχνίδι είναι η νίκη και η ψυχολογία που έφερε. Η εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη Ρεάλ, με τη Βαλένθια να δείχνει πως ψάχνεται ακόμα. Συνδυαστική θα είναι κι εδώ η επιλογή μου, άσος μαζί με over 153,5 πόντους.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι | 1 & Over 153,5 | 2,09

20:30 | Εφές – Φενερμπαχτσέ | Εφές Under 81,5 | 1,80

22:00 | Ρεάλ – Βαλένθια | 1 & Over 153,5 | 1,88

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι & Εφές – Φενερμπαχτσέ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει