Champions League: Να κάνει την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

paok krasnodar

Απόψε το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τα πλέι οφ του Champions League, όπου δίνει και ο ΠΑΟΚ το παρόν. Ο Δικέφαλος του Βορρά δίνει απόψε το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, καθώς θέλει την νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Χθες ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Ομόνοια και σφράγισε το δικό του εισιτήριο. Πάμε όμως να δούμε τις αποψινές αναμετρήσεις και τι μπορούμε να κρατήσουμε από αυτές.

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ευρωπαϊκής του ιστορίας δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ, με στόχο την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 2-1 στον πρώτο γύρο από την Κράσνονταρ στη Ρωσία, όμως το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε τον διατηρεί ζωντανό και με καλές πιθανότητες στο κυνήγι της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα καλά και μάλλον οφείλεται στο γεγονός πως ρίχνει το βάρος του στην Ευρώπη στην παρούσα φάση. Οι Ρώσοι διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ, με μπόλικη ποιότητα ειδικά μεσοεπιθετικά, όμως στα μετόπισθεν έχουν θέματα. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των Ρώσων, πιστεύω πως μπορεί να πάρει την πρόκριση. Η λογική για απόψε λέει πως ο ΠΑΟΚ θα ψάξει το γκολ, το ίδιο όμως και η Κράσνονταρ, για να σφραγίσει την πρόκριση. Στο 1,75 το αμφίσκορο, το κρατάω.

Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η ομάδα της Σάλτσμπουργκ έχει το προβάδισμα για την πρόκριση, μετά το 1-2 επί της Μακάμπι στο Ισραήλ. Μπορεί να βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια έβγαλε σοβαρότητα, ανέβασε στροφές κι έκανε την ανατροπή στο παιχνίδι. Η Μακάμπι παρά τα προβλήματα και τις πολλές απουσίες ήταν αξιόμαχη και ανταγωνιστική, παλεύοντας για κάτι θετικό. Απόψε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς μετά τα 7 κρούσματα, προστέθηκαν ακόμα 4 και ο Γιώργος Δώνης κάλεσε παίκτες από την ομάδα νέων στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί απόψε τόσο για την νίκη όσο και για την πρόκριση, όμως η απόδοση του άσου δεν έχει πραγματικά καμία απολύτως αξία. Μου αρέσει κι εδώ το αμφίσκορο μιας και η Σάλτσμπουργκ σπάνια διατηρεί ανέπαφη την εστία της.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ | GG | 1,75

22:00 | Σάλτσμπουργκ – Μακάμπι Τελ Αβίβ | GG | 1,93

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει