Δεν πείθει η Βαλένθια, σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και θα λέω να ασχοληθούμε ξανά με λίγο απ’ όλα μιας και στο σημερινό κουπόνι έχουμε περιορισμένες, αλλά άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές. Για αρχή σίγουρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στην Κύπρο, μετά το 2-0 στο Φάληρο. Εκτός όμως από αυτό, έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία και λονδρέζικη μάχη στο Carabao Cup ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, να δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε από όλα αυτά.

Σοσιεδάδ – Βαλένθια

Μετά από 2 ισοπαλίες, η Σοσιεδάδ κατάφερε και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-3 στην έδρα της Έλτσε. Η ομάδα του Αγκουαθίλ ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κι έφτασε δικαίως στη νίκη και το τρίποντο. Η Βαλένθια αντίθετα είναι αρκετά ασταθής με ρεκόρ 1-1-1 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν. Οι Νυχτερίδες ακόμα ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς μακριά από το Μεστάγια, όμως η αλήθεια είναι πως δεν πείθουν με την εικόνα που παρουσιάζουν μέχρι στιγμής. Οι αποδόσεις δίνουν τους γηπεδούχους ως φαβορί και όχι άδικα, όμως πιστεύω πως η Βαλένθια μπορεί να βρει έστω ένα γκολ απόψε. Γι’ αυτό θα κρατήσω το αμφίσκορο στο 1,90.

Τότεναμ – Τσέλσι

Έξαλλοι στο στρατόπεδο της Τότεναμ, με την υπόδειξη πέναλτι στις καθυστερήσεις που τους έκοψε δύο βαθμούς κόντρα στη Νιούκαστλ. Παρ’ όλα αυτά, η Τότεναμ παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Βέβαια κόντρα στην Τσέλσι έχει κακή παράδοση, καθώς στις 4 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις μετράει μόνο ήττες. Η Τσέλσι μπήκε νωθρά κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη πάντως οι Λονδρέζοι σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί απόψε η Τότεναμ, μιας και την Πέμπτη ακολουθεί παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Διπλό λοιπόν.

Ομόνοια – Ολυμπιακός

Με αμυντικό προσανατολισμό αγωνίστηκε η Ομόνοια στο Φάληρο, ζορίζοντας τον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως οι Πειραιώτες βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα κι έτσι έφτασαν στην νίκη με 2-0. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα χρίζει ξεκάθαρο φαβορί τον Ολυμπιακό, οπότε είναι η Ομόνοια που θα πρέπει να αφήσει πίσω της το αμυντικό παιχνίδι και οφείλει να παίξει επιθετικά, κυνηγώντας το γκολ. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πιο συντηρητικά, ωστόσο ένα εκτός έδρας γκολ απόψε, θα δώσει την χαριστική βολή στην Ομόνοια και θα βάλει για τα καλά τους Πειραιώτες στους ομίλους του Champions League. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση, σε απόδοση διπλασιασμού.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Σοσιεδάδ – Βαλένθια | GG | 1,97

21:45 | Τότεναμ – Τσέλσι | 2 | 1,75

22:00 | Ομόνοια – Ολυμπιακός |  2-3 Goal | 2,00

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ! 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

Σε ενδιαφέρει