Παιχνίδι με τα γκολ στο κουπόνι της Δευτέρας

liverpool arsenal

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση ολοκληρώθηκε, με μεγάλες εκπλήξεις που σίγουρα ξένισαν πολλούς. Σήμερα είναι Δευτέρα και θα πορευτούμε με τις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές σε Αγγλία κι Ελλάδα. Φυσικά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι, καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Λάρισα – Παναθηναϊκός

Ρεπό είχαν οι βυσσινί την περασμένη εβδομάδα κι έτσι έδωσαν φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον οποίο ηττήθηκαν με 1-0. Στην πρεμιέρα πάντως κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παρουσίασε ένα αρκετά καλό κι ανταγωνιστικό πρόσωπο και ηττήθηκε οριακά με 1-0. Απόψε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει κάτι θετικό κόντρα στο Τριφύλλι. Φιλικό έδωσε και ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό, τον οποίο και κέρδισε με 1-0. Η ομάδα του Πογιάτος δείχνει πως θέλει ακόμα χρόνο προσαρμογής, καθώς τα αρκετά νέα πρόσωπα που ήρθαν το καλοκαίρι δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Αμφίρροπη αναμέτρηση, θα προτιμήσω να ασχοληθώ με τα γκολ, γι’ αυτό επιλέγω τα 2-3 γκολ.

Φούλαμ – Άστον Βίλα

Δύσκολη η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία για τη Φούλαμ, η οποία έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με δύο ήττες σε δύο παιχνίδια κι απόψε αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα, με την οποία όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Βίλα, η οποία τα πάει καλά και στο Λιγκ Καπ προς το παρόν, με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα να φέρνουν καλή ψυχολογία στους φιλοξενούμενους. Η Φούλαμ πάντως απόψε θα παλέψει και θα διεκδικήσει με νύχια και με δόντια κάτι θετικό κόντρα στην Άστον Βίλα, καθώς είναι κοντά στο επίπεδό της. Δύσκολο το παιχνίδι για προβλέψεις, θα προτιμήσω το αμφίσκορο στο 1,78.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ

Αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για φέτος, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα αναμετρήθηκαν για το Community Shield, ενώ σε λίγα 24ωρα θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στο πλαίσιο του Carabao Cup. Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιούν αμφότερες στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το 2 στα 2 και προφανώς θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο αποψινό παιχνίδι. Η Άρσεναλ αναδείχτηκε νικήτρια στο Community Shield, όμως η Λίβερπουλ έχει να ηττηθεί εντός έδρας από το 2017! Η κόντρα τους απόψε αναμένεται εντυπωσιακή και πιστεύω πως η αρμάδα του Κλοπ έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της απόψε. Πάντως και η Άρσεναλ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, οπότε δεν μπορώ να την αγνοήσω. 1Χ συνδυαστικά με γκολ κι από τις δύο ομάδες η επιλογή μου.

Τα προγνωστικά μου

19:30 | Λάρισα – Παναθηναϊκός | 2-3 Goal | 1,97

19:45 | Φούλαμ – Άστον Βίλα |  GG | 1,78

22:00 | Λίβερπουλ – Άρσεναλ | 1X & GG | 1,95

Βρες και τις 3 αναμετρήσεις με 0% γκανιότα* με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ! 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει