Σούπερ Λιγκ: Με το μυαλό στις ρεβάνς

Τρίτη αγωνιστική στη Super League 1, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να δοκιμάζονται ενώ ακολουθούν και οι ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League.
paok superleague

Περνάμε τώρα στα δικά μας και στη Super League 1. Φτάσαμε αισίως στην 3η αγωνιστική, η οποία ξεκινάει απόψε με δύο αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο και ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Παναιτωλικό. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την απώλεια της δεύτερης αγωνιστικής και ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα κόντρα στον Παναιτωλικό που δεν φοβίζει.

Βόλος – ΠΑΟΚ

Δεν τα κατάφερε ο Βόλος την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Άρη, κι έτσι ένα πέναλτι ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 0-1. Οι Βολιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία για τον καταλογισμό του πέναλτι, όμως στην πραγματικότητα δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Άρη για να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο, έχοντας όμως το μυαλό του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 2-1 στη Ρωσία, όμως το εκτός έδρας γκολ του δίνει ελπίδες για τον επαναληπτικό της Τούμπας. Απόψε πάντως οι αποδόσεις δείχνουν τον ΠΑΟΚ το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και όχι άδικα, όμως δεν θεωρώ πως θα περάσει τόσο εύκολο απόγευμα κόντρα στον Βόλο. Ακολουθεί και η ρεβάνς της Τούμπας, επομένως περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι, με τον νικητή να κρίνεται οριακά. Θα προτιμήσω το Under 2,5.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 2-0 επί της Ομόνοιας και πλέον μπορεί να νιώθει κάπως πιο χαλαρός ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί σε λίγα 24ωρα. Είναι ανώτερος του Παναιτωλικού και περιμένω σήμερα μία εύκολη νίκη χωρίς να ιδρώσει, κρατώντας παράλληλα δυνάμεις για τη ρεβάνς της Κύπρου. Ο Παναιτωλικός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 0-2 αν και ήταν αρκετά καλός. Στο 0-1 έχασε τεράστια ευκαιρία με πέναλτι, να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, που ίσως μπορούσε να του χαρίσει και τον βαθμό της ισοπαλίας. Απόψε δεν περιμένω πολλά στο Φάληρο, θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δικαιολογημένα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Ο άσος δεν αγγίζεται καν, οπότε θα επιλέξω τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι, καθώς θεωρώ πως δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Τα προγνωστικά μου

18:30 | Βόλος – ΠΑΟΚ | Under 2,5 | 1,96

20:30 | Ολυμπιακός – Παναιτωλικός | 2-3 Goal | 2,10

Μπες στο σάιτ για να ακολουθήσεις τις προτάσεις μου!

Σε ενδιαφέρει