Σέριε Α: Αποκαλυπτήρια για Αταλάντα, Λάτσιο και Ίντερ

Δεύτερη αγωνιστική στην Ιταλία, με τις Αταλάντα, Λάτσιο και Ίντερ να δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια για τη φετινή σεζόν.
inter fiorentina

Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Serie A, με 4 αναμετρήσεις στο κουπόνι. Αταλάντα, Μπενεβέντο, Λάτσιο και Ίντερ θα δώσουν σήμερα το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν, καθώς δεν αγωνίστηκαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επομένως δεν έχουμε ακόμα εικόνα όλων των ομάδων, ωστόσο έγινε η απαραίτητη μελέτη από πλευράς μας και θα δοθούν και οι ανάλογες προτάσεις για σήμερα.

Τορίνο – Αταλάντα

Πρεμιέρα με ήττα έκανε η Τορίνο στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Φιορεντίνα. Ο μοναδικός διακριθείς της ομάδας ήταν ο κίπερ Σιρίγκου που την κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και διατήρησε την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι. Η Αταλάντα δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, όμως φέτος δεν ξεκινάνε από θέση αουτσάιντερ, καθώς θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την 4άδα. Χρειάζονται ένα δυνατό ξεκίνημα που θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση. Πέρσι πάντως πέρασαν από την έδρα της Τορίνο με 7άρα! Σαφώς πιο ποιοτική ομάδα η Αταλάντα, όμως μένει να δούμε πως θα παρουσιαστεί. Θα συνδυάσω το διπλό με over 1,5 γκολ.

Κάλιαρι – Λάτσιο

Τυχερή στάθηκε η Κάλιαρι την πρώτη αγωνιστική στην αναμέτρηση κόντρα στη Σασουόλο και κατάφερε να αποσπάσει έναν βαθμό στο Στάδιο Mapei. Η Λάτσιο φέτος δείχνει ετοιμοπόλεμη και πανέτοιμη να διεκδικήσει ξανά την είσοδό της στην πρώτη 4άδα. Οι παίκτες του Ιντζάγκι είναι υγιείς, επομένως ο Ιταλός τεχνικός θα έχει περισσότερες λύσεις φέτος, γεγονός που του στέρησε αρκετούς βαθμούς στην περσινή σεζόν. Οι Λατσιάλι περιμένουν και φέτος πολλά από τον Ιμόμπιλε, ο οποίος βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 36 τέρματα. Η παράδοση μας προϊδεάζει για γκολ και θέαμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και λέω να ακολουθήσω. 

Ίντερ – Φιορεντίνα

Με νίκη ξεκίνησαν οι Βιόλα τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 1-0 της Τορίνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αποκαλυπτήρια για την Ίντερ απόψε, που θα δώσει το πρώτο της επίσημο ματς στη σεζόν. Οι νερατζούρι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και όχι άδικα, όμως θεωρώ κάπως άδικες τις αποδόσεις. Η Φιορεντίνα παλεύει τα παιχνίδια της και είναι σκληροτράχηλη ομάδα, οπότε αναμένεται να ζορίσει απόψε την Ίντερ. Χαμηλά ο άσος, τον συνδυάζω με οver 1,5 γκολ.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Τορίνο – Αταλάντα | 2 & Over 1,5 | 1,87

19:00 | Κάλιαρι – Λάτσιο | GG & Over 2,5 | 1,95

21:45 | Ίντερ – Φιορεντίνα | 1 & Over 1,5 | 1,78

Νέα εμπειρία παιχνιδιού στη Novibet!

Σε ενδιαφέρει