Γκολ για διπλασιασμό στο Κύπελλο Αγγλίας

Το αγγλικό Λιγκ Καπ μας προσφέρει έξτρα επιλογές στο σημερινό κουπόνι.
tottenham

Το πρόγραμμα όμως σήμερα εκτός από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, περιλαμβάνει και αγγλικό κύπελλο, με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη του κυπέλλου, όμως η δράση δεν σταματάει εκεί. Πάμε να δούμε τα ματσάκια πιο αναλυτικά και τις επιλογές που προκύπτουν σε αυτά.

Λέιτον Όριεντ – Τότεναμ

Περίεργη η κατάσταση εδώ πέρα, καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Παραμονές του αγώνα, βρέθηκαν πάρα πολλά θετικά κρούσματα στην ομάδα της Λέιτον Όριεντ, χωρίς ωστόσο να ανακοινωθούν ονόματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση για την αναμέτρηση, οπότε παίρνουμε ως δεδομένο ότι θα γίνει με πάρα πολλές αλλαγές για τους γηπεδούχους. Η Τότεναμ έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θεωρώ απίθανο να αποκλειστεί απόψε. Βέβαια ακολουθεί και ματς για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, οπότε και τα Σπιρούνια θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές. Με δεδομένο όμως πως η Λέιτον Όριεντ θα παραταχθεί αποδεκατισμένη, θα επιλέξω το διπλό, συνδυαστικά με no goal, καθώς η διαφορά των ομάδων είναι ήδη πολύ μεγάλη.

Νιούπορτ – Γουότφορντ

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και σε αυτό το ζευγάρι και δεν είναι άλλο από την ομάδα της Γουότφορντ. Δύο ολόκληρες κατηγορίες χωρίζουν τις ομάδες, με τη Γουότφορντ όμως να κατεβαίνει με αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα. Η ομάδα του Ίβιτς έχει δείξει καλά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής και δίκαια θεωρώ πως είναι το φαβορί. Καμία αξία στο διπλό, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Λούτον – Μαν. Γιουνάιτεντ

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η ομάδα της Λούτον, η οποία αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και πραγματοποιεί πολύ δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη έδειξε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη κι ενδέχεται να χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να ρολάρει και να βρει τον ρυθμό της. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το βαρύ 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας και να βγάλουν αντίδραση απόψε κόντρα σε μία ομάδα που δεν κλείνεται και παίζει χωρίς σκοπιμότητες. Με αυτό ως δεδομένο και το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ θα κατέβει με αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, το αμφίσκορο δείχνει μία πολύ καλή επιλογή.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Λέιτον Όριεντ – Τότεναμ | 2 & NG | 1,90

21:00 | Νιούπορτ – Γουότφορντ | 2-3 Goal | 2,00

22:00 | Λούτον – Μαν. Γιουνάιτεντ | GG | 2,07

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει