Champions League: Μία ανάσα από το όνειρο ο ΠΑΟΚ

Μία ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται απόψε ο ΠΑΟΚ, που θα τα δώσει όλα
paok champions league

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Η Τρίτη είναι παραδοσιακά η μέρα των διασυλλογικών διοργανώσεων και των κυπέλλων και με αυτά θα πορευτούμε και σήμερα. Στο κουπόνι το βράδυ ξεχωρίζουν τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικότερα η εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τη ρωσική Κράσνονταρ. Πάμε λοιπόν να δούμε πιο αναλυτικά τα αποψινά παιχνίδια και τα σημεία που αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ

Σταθερά ανοδική πορεία ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Κράσνονταρ, που θέλει να μπει στις τοπ ομάδες του ρωσικού ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει συνεχώς στην Ευρώπη, ενώ φέτος είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της που συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, μιας και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και τη Ζενίτ. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη έχει αποκλείσει Μπεσίκτας και Ζενίτ και πλέον βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και δείχνει αποφασισμένος αν και στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο ήταν προβληματικός. Αμφότερες λοιπόν απόψε θέλουν την πρόκριση και πιστεύω πως θα δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι αποδόσεις είναι υπέρ των γηπεδούχων, όμως πιστεύω στον ΠΑΟΚ. Δεν μας έχει δώσει δικαίωμα να μην τον εμπιστευτούμε. Το αμφίσκορο στο 1,87 είναι μία καλή επιλογή, γιατί ακόμα κι αν κερδίσουν οι Θεσσαλονικείς, συνήθως δέχονται γκολ.

Σλάβια Πράγας – Μίντιλαντ

Η πρωταθλήτρια Τσεχίας Σλάβια Πράγας, θέλει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία και να βρεθεί ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως φέτος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ. Οι Δανοί ήταν εξαιρετικοί στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις και πήραν πανάξια την πρόκριση στα πλέι οφς. Η Σλάβια είναι σαφώς πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, αν όμως η Μίντιλαντ παίξει όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Οι αποδόσεις δίνουν τη Σλάβια ως φαβορί, όμως δεν θα την στηρίξω, γιατί αφενός ο άσος είναι χαμηλά για τέτοιο παιχνίδι και αφετέρου η Μίντιλαντ έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Προτιμότερα τα 2-3 γκολ στην αναμέτρηση.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σάλτσμπουργκ

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την Μακάμπι απόψε, καθώς προέκυψε θέμα με κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα. Ο Δώνης προετοιμάζεται για το αποψινό παιχνίδι με μόλις 14 παίκτες, καθώς 7 βασικοί βρέθηκαν θετικοί στον ιό και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Φυσικά η κατάσταση δεν άφησε ανεπηρέαστες τις αποδόσεις, με το διπλό της Σάλτσμπουργκ να έχει πέσει τραγικά χαμηλά. Οι Αυστριακοί έχουν ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους, δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, ενώ και το θέμα αυτό με τα κρούσματα της Μακάμπι τους δίνει έξτρα πόντους. Πραγματικά καμία αξία στο διπλό, οπότε θα παίξω κι εδώ με τα γκολ και θα προτιμήσω το ενδεχόμενο να σκοράρει η Σάλτσμπουργκ και στα 2 ημίχρονα της αναμέτρησης.

Τα προγνωστικά μου

22:00 | Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ | GG | 1,87

22:00 | Σλάβια Πράγας – Μίντιλαντ | 2-3 Goal | 1,95

22:00 | Μακάμπι – Σάλτσμπουργκ | Σάλτσμπουργκ γκολ και στα 2 ημίχρονα | 1,78

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει