La Liga: Ξεκίνημα με το δεξί θέλει η Ρεάλ

Να ξεκινήσει θετικά θέλει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που η Γρανάδα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.
benzema real

Συνεχίζεται η δράση σήμερα στην ισπανική La Liga, με τέσσερις αναμετρήσεις στο κουπόνι. Χθες ήταν η μέρα της έδρας, καθώς όλοι οι γηπεδούχοι πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης. Απόψε ντεμπουτάρει και η πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό συγκεντρώνει πάνω της μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλοι περιμένουν πώς θα παρουσιαστεί φέτος.

Γρανάδα – Αλαβές

Δυνατό ξεκίνημα για τη Γρανάδα, εντός κι εκτός συνόρων, καθώς πέρα από το πρωτάθλημα είχε υποχρεώσεις και στην Αλβανία για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ καλά τα πήγαν οι γηπεδούχοι που έχουν κάνει ήδη το 2 στα 2 κι έρχονται με ψυχολογία κόντρα στην Αλαβές, που ήταν μέτρια προς κακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και γνώρισε την εντός έδρας ήττα. Συν τοις άλλοις η Γρανάδα έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Αλαβές και θεωρώ πως απόψε έχει τον πρώτο λόγο.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ήρθε η ώρα της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης να ντεμπουτάρει απόψε στο νέο πρωτάθλημα. Το Ανοέτα είναι μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται η Ρεάλ, όμως η Σοσιεδάδ στην πρεμιέρα έδειξε κάπως μουδιασμένη και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο όπως έκανε και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σαφώς οι Μαδριλένοι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε και θεωρώ πως θα ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, κόντρα στη Σοσιεδάδ που δεν έπεισε κανέναν. Στο 1,75 το διπλό, το κρατάω όπως είναι και μπαίνει άνετα και σε κάποιο παρολί.

Τα προγνωστικά μου

19:30 | Γρανάδα – Αλαβές | 1 | 2,06

22:00 | Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης | 2 | 1,75

Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της La Liga, παίζουν με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Σε ενδιαφέρει