Super League 1: Να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό ΟΦΗ και Άρης

Οι "πληγωμένοι" ΟΦΗ και Άρης δοκιμάζονται απόψε σε Λαμία και Βόλο αντίστοιχα για τη 2η αγωνιστική της Super League 1.
lamia superleague

Την Παρασκευή άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να αντιμετωπίζουν τους Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Συνεχίστηκε χθες με δύο ακόμα αναμετρήσεις κι απόψε ολοκληρώνεται με ακόμα δύο. Κουτσουρεμένη κι αυτή η αγωνιστική, καθώς έχει δοθεί λίγος έξτρα χρόνος στους νεοφώτιστους να προετοιμαστούν για τη φετινή σεζόν. Σήμερα η Λαμία υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο Βόλος τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ας δούμε όμως τα παιχνίδια πιο αναλυτικά.

Λαμία – ΟΦΗ

Προηγήθηκε η Λαμία στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη, εκμεταλλευόμενη το μουδιασμένο του ξεκίνημα, όμως οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν την πλήρη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά κόντρα στον Παναιτωλικό γιατί είχε στο μυαλό του το ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Europa League, όπου επίσης δεν τα πήγε καλά καθώς αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να ανασυνταχθούν οι Κρητικοί, αφήνοντας πίσω τους τα αρνητικά αποτελέσματα. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, με τον ΟΦΗ πάντως μέσα το 2020 να μην είναι καλός, σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο της περσινής σεζόν. Θα στηρίξω την Λαμία γιατί στο παιχνίδι με τον Άρη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και πάλεψε μέχρι το 70.

Βόλος – Άρης

Ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν για τον Βόλο, που επικράτησε 0-2 μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και ξεκινώντας στο πρωτάθλημα με το δεξί. Ο Άρης ξεκίνησε μουδιασμένα κόντρα στη Λαμία, όμως στο 70’ κατάφερε να συνέλθει και να κάνει την ανατροπή, παίρνοντας την νίκη με 3-1. Στη συνέχεια ωστόσο ακολούθησε ο αποκλεισμός σοκ από την Κοβαλίβκα για το Europa League, γεγονός που θα πρέπει να ξεπεράσουν γρήγορα οι Αρειανοί και να το αφήσουν πίσω τους. Οι αποδόσεις δίνουν τον Άρη ως φαβορί, όμως ο Βόλος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, τόσο στην πρεμιέρα όσο και στα φιλικά. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο στην αναμέτρηση, καθώς και οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν το γκολ.

Τα προγνωστικά μου

18:15 | Λαμία – ΟΦΗ | 1 | 3,02

20:30 | Βόλος – Άρης | GG | 1,96

Λαμία – ΟΦΗ και Βόλος – Άρης με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

*Αφορά την επιλογή “Νικητής αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει