Αποφασισμένος για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Τρίτη σήμερα και τα προκριματικά του Champions League ξεκινάνε πάλι, με τον ΠΑΟΚ να δίνει μεγάλη μάχη κόντρα στην Μπενφίκα.
paok champions league

Καλημέρα στην παρέα του BetMasters. Τρίτη σήμερα και νέα στοιχηματική εβδομάδα ξεκινάει. Πολύ καλά τα πήγαμε και χθες, με 2/3 επιτυχημένες προβλέψεις. Απόψε τα βλέμματα όλων συγκεντρώνονται στα προκριματικά του Champions League, όπου συμμετέχει και η ομάδα του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Μπενφίκα. Πάμε λοιπόν να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα αποψινά παιχνίδια και τι αξίζει να κρατήσουμε από αυτά.

Ντιναμό Κιέβου – Αλκμααρ

Αμφίρροπη αναμέτρηση διεξαγεται απόψε στις 20:00 στο Ολιμπίνσκι. Η Ντιναμό είναι σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, καθώς το τελευταίο δίμηνο έχει δώσει πολλά παιχνίδια για τις εγχώριες διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Από την άλλη μεριά η Άλκμααρ έχει δώσει κυρίως φιλικά παιχνίδια και μόλις 1 επίσημο παιχνίδι, στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Ουκρανοί όπως είναι λογικό έχουν καλύτερο ρυθμό αγωνιστικά, όμως δεν μπορώ να προσπεράσω έτσι εύκολα τους Ολλανδούς. Και οι στοιχηματικές πάντως δίνουν τους γηπεδούχους ως το φαβορί του αποψινού ζευγαριού, όμως εγώ περιμένω μία αμφίρροπη μάχη. Πιθανή έκβαση το αμφίσκορο και θα το κρατήσω στο 1,75.

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα

Στις 21:00 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δίνει πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League την ομάδα της Κράσνονταρ. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον προηγούμενο προκριματικό γύρο κόντρα στην Μπεσίκτας κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Αν παρουσιάσει ανάλογη εικόνα και απόψε, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έχει αποκτήσει εμπειρία τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, όμως κακά τα ψέματα, πολύ συχνά είναι και άτυχος. Η Μπενφίκα δεν ολοκλήρωσε ιδιαίτερα θετικά την περσινή σεζόν, καθώς εκτός από την απώλεια του πρωταθλήματος, ήρθε και η ήττα στον τελικό κυπέλλου. Πλέον όλοι στην ομάδα θέλουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και θα παλέψουν γι’ αυτό. Οι αποδόσεις δίνουν την Μπενφίκα ως φαβορί κι όχι άδικα, καθώς είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και διαθέτει ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο ρόστερ. Το μοναδικό αρνητικό στην παρούσα φάση είναι η έλλειψη παιχνιδιών και αγωνιστικού ρυθμού. Πιστεύω στον ενθουσιασμό και το πάθος των παικτών του ΠΑΟΚ, οπότε θα επιλέξω κι εδώ τα γκολ κι από τις δύο ομάδες.

Γάνδη – Ραπίντ Βιέννης

Εξελίξεις στη Γάνδη, καθώς λίγες μόλις ώρες πριν την αποψινή σέντρα, η διοίκηση της Γάνδης προχώρησε στην απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι, από τον πάγκο της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως η μέχρι τώρα εικόνα των γηπεδούχων ήταν κάκιστη, με τις σχέσεις παικτών και προπονητή να είναι τεταμένες. Πραγματικά αν ήταν ο Μπόλονι στον πάγκο απόψε, δεν θα σκεφτόμουν καθόλου και θα επέλεγα το διπλό με κλειστά μάτια. Ίσως παρουσιαστεί βελτιωμένη απόψε, αλλά και πάλι η εικόνα της παραμένει ερωτηματικό. Η Ραπίντ έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, έχει καλύτερο ρυθμό αγωνιστικά, ενώ βρίσκεται και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τις συνεχόμενες νίκες εντός κι εκτός συνόρων. Θα προτιμήσω την διπλή ευκαιρία Χ2.

Τα προγνωστικά μου

20:00 | Ντιναμό Κιέβου – Αλκμααρ | GG | 1,75

21:00 | ΠΑΟΚ – Μπενφίκα | GG | 1,87

21:30 | Γάνδη – Ραπίντ Βιέννης | Χ2 | 1,69

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα με 0% γκανιότα* (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

*Αφορά την επιλογή “Nικητής Αγώνα” πριν την έναρξη

Σε ενδιαφέρει